Arjan van der Leij loopt Roparun voor goede doel en zoekt sponsors!

Arjan (l) en zijn trainingsmaat Van Dieën

SLIEDRECHT – Hij schaakt niet alleen zeer goed, hij is ook een verdienstelijk hardloper. En dat laatste gaat hij weer doen voor het goede doel. Arjan van der Leij loopt tijdens het Pinksterweekend zijn schoenen kapot voor een goed doel. Tijdens de populaire Roparun (van Twente naar Rotterdam) zal de eersteteamspeler van Schaakvereniging Sliedrecht zich weer gaan uitsloven om de run te voltooien, maar ook om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de stichting Roparun. Van der Leij, die eerder marathons heeft voltooid, wil dus ook zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. STEUN HEM!

Stichting Roparun helpt veel goede doelen op het gebied van palliatieve zorg voor kankerpatiënten met financiële bijdragen. En sponsoren kan heel eenvoudig. Scan de volgende QR-code of ga naar de site van het team van Arjan, Matties4Life. Kies daarbij voor Arjan en wens hem succes!

Laat Arjan niet alleen lopen en sponsor hem via een mooi bedrag. Kijken wie het hardst loopt; Arjan of zijn sponsors!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord