Jeugd; laatste ronden reguliere competitie met volle strijd om de chocolade

Jake scoorde flink zoals te zien is aan het de lege verpakkingen naast het bord

SLIEDRECHT – In de dagen voor kerst is de laatste wedstrijd van 2022 gespeeld voor de reguliere (najaars)competitie. Wie gaat als kampioen de winter in en welke spelers kunnen nog kans maken op de felbegeerde 1e prijs? Of het lag aan het weer is nog onbekend; maar de opkomst was matig. De spelers die door weer en wind de Havik bezochten waren enthousiast! Sowieso hadden alle spelers deze ronde prijs; wedstrijdleider Cees Moes deelde per uitgespeelde partij chocolade ballen uit die gretig in ontvangst werden genomen. Ook coördinator Joost Stoker liet zich van zijn goede kant zien door te strooien met snoepgoed. Weinig spelers hebben klachten ingediend over de toegediende suikers.

Menig partij werd weer afgespeeld in de Havik

In groep 1 gaat Micha nog steeds aan de leiding. Hij wordt in zijn nek gezeten door Theo die nog een kans maakt om Micha te verslaan. Ook Jabber en Mathew deden deze ronde goede zaken, maar lijken te kort te komen voor een top-3 notering.

In de tweede groep gaat opnieuw een Theunisse aan de leiding; ditmaal is William de gedoodverfde titelkandidaat. Hij wordt achtervolgd door een naam (en familie)genoot. De strijd is hevig en een duidelijke winnaar is nog niet aan te wijzen. Joshua speelde met zowel winst als verlieskansen en wist later zijn geluk te beproeven bij de senioren. Van harte welkom!

Genoeg chocolade om weg te geven!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord