Jeugd sluit najaarsseizoen af: prijsuitreiking en teamschaak

De jeugd in afwachting van de verplichte opening voor ronde 1: Caro Kann (Tal-variant)

SLIEDRECHT – Op donderdag 26 januari stond de prijsuitreiking voor de Sliedrechtse schaakjeugd op het programma. Op basis van de eindstanden werden de bekers en chocolade zorgvuldig verdeeld. Voorafgaand aan het goed bezochte prijzenfestijn, speelde de jeugd een nieuw concept: Teamschaak. Op basis van de eindstand werden de aanwezigen verdeeld in 2 groepen, onder leiding van teamleiders Theo Theunisse en Micha de Jong. De einduitslag was duidelijk: 35,5 – 11,5 winst voor het team van Micha. Door ook deze titel te pakken, completeerde Micha zijn succesvolle seizoen vol overwinningen.

Op donderdag 9 februari start de jeugd met de Voorjaarscompetitie 2023, donderdag 2 februari is er Variantenschaak. Nieuwelingen en vertrouwde gezichten zijn weer van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie