Sliedrechtse jeugd oppermachtig in Pentachesscompetitie

Van links naar rechts: Julian, Sven, Theo en Micha

DORDRECHT – Vrijdagavond 17 maart werd de derde avond van de viertallencompetitie van stichting Pentachess afgewerkt. Vanuit Sliedrecht werd er voor de kopgroep een team op de been gebracht dat bestond uit Micha de Jong, Theo Theunisse, Sven Langstraat en Julian Theunisse. De heren hebben een uitstekende prestatie geleverd door de eerste groep met een riante voorsprong te winnen.

Het team heeft geen enkele matchpunt gemorst, een knappe prestatie. Topscorer Theo liet zien dat de training die hij volgt zijn vruchten aan het afwerpen is, hij haalde 5 uit 5. Ook de andere heren eindigden de avond met een prima plusscore. Een prestatie waar de vereniging trots op mag zijn!

De uitslag van de kopgroep van de competitie vindt u hieronder. Via deze link kunt u het verslag van de avond vinden, inclusief de uitslagen van de tweede groep. De volgende keer, 21 april, wordt er in Gorinchem gespeeld. Een leuk moment om te spelen tegen andere jeugdspelers uit de regio, dus hou de mail in de gaten om je aan te melden.

De uitslag van groep 1
Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Viertallen jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie