1e schaaktraining voor volwassenen groot succes

Een deel van de deelnemers van schaaktraining worstelt met een ingewikkeld dubbel toreneindspel

SLIEDRECHT – Donderdag 30 maart is de nieuwe reeks van de schaaktrainingen voor volwassenen van start gegaan. Deze eerste avond is een groot succes geworden met 11 enthousiaste deelnemers! Trainer Robert van Rekom heeft deze introductieavond lesgegeven over dubbele toreneindspelen.

In diverse voorbeelden kwam de kracht van de zevende rij duidelijk naar voren. De spelers mochten zelf twee verschillende stellingen tegen elkaar uitspelen om de finesses van de stelling te kunnen ontdekken.

Simon Kadijk en Henri Hartog spelen een van de stellingen tegen elkaar uit

Deze leerzame avond is deel 1 van de 8 trainingen die dit seizoen worden gegeven. De overige 7 lesavonden staan gepland op 13 en 20 april, 4 en 25 mei, 8 en 22 juni en 6 juli. De trainingen starten om 19:15 in de bovenzaal van De Havik. De doelgroep is schakers tot een rating van maximaal 1500. De trainingen zijn gratis voor leden van Schaakvereniging Sliedrecht. Meer informatie en aanmelden bij secretaris Jurgen de Haan

Dit bericht is geplaatst in Senioren met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie