Mark van Hulst tijdens ALV benoemd tot Lid van Verdienste

Mark (l) Lid van Verdienste

SLIEDRECHT – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen donderdag bij Schaakvereniging Sliedrecht is de afgetreden wedstrijdleider Mark van Hulst benoemd tot Lid van Verdienste. Voorzitter Marcel Klein bracht een terecht eerbetoon aan Van Hulst, die 25 jaar wedstrijdleider is geweest en in die tijd slechts 1 keer verstek moest laten gaan. Naast het leiden van de interne competitie had (en heeft hij nog steeds) andere taken, zoals materiaalmeester, inkoper, clubbladmedewerker, toernooidirecteur Alblasserwaardtoernooi en prominent lid van het Reisbureau Stoute Mark van Rekom. Al met al werd Van Hulst terecht in het zonnetje gezet. Zijn plaats in het bestuur is ingenomen door Jorik Klein.

Tijdens de zeer goed bezochte ALV (meer dan 66% van de senioren leden was aanwezig!) werden ook de jubilarissen gehuldigd. Zo is Wim Hokken al 55 jaar lid van Schaakvereniging Sliedrecht. Hij staat door zijn trouwe lidmaatschap inmiddels op de zesde plaats van de meest trouwe leden uit de historie van de bijna 88-jarige Schaakvereniging Sliedrecht.

Martin (r) is al 45 jaar lid

Ook Martin Prins kent al heel wat trouwe verenigingsjaren. Met 45 jaar nadert hij de gouden KNSB-speld, die leden verdienen bij 50 jaar lidmaatschap. Kees van der Does heeft daar nog 10 jaar voor nodig, maar met 40 jaar ben je zeker een zeer trouw lid. Dat zijn ook de oude buurmannen André van Dieën (35 jaar) en Henri Hartog (30 jaar). Al de jubilarissen staan in de top -30 van trouwste leden.

William met zijn zoveelste bekers

Zoals gebruikelijk werden ook de kampioenen van vorig seizoen gehuldigd. William Gijsen heeft zijn eerste cap te pakken door clubkampioen te worden. Johan van de Griend lijkt met zijn derde jeugd bezig te zijn door kampioen van groep 2 te worden, terwijl Maarten Hartkoren zijn talent bewees door groep 3 te winnen.

Rapid kampioen werd Arjan van der Leij, terwijl Jorik Klein en William Gijsen zich beiden een jaar snelschaakkoning mogen noemen.

Natuurlijk zette Marcel Klein alle vrijwilligers in het zonnetje. Iedereen die zich inzet voor de vereniging kreeg zo een terechte beloning.

Aanstaande donderdag heeft de eerste ronde van de Interne competitie bij de jeugd en senioren plaats. Aanmelden of een keer komen kijken kan altijd. Aanmelden kan bij secretaris Jurgen de Haan en kijken kan elke donderdag vanaf 19.00 uur bij de jeugd en vanaf 20.00 uur bij de senioren.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie