Schaakjeugd speelt laatste partijen van 2023

De 7e editie van het jeugdclubblad, nu al een collectors item

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse schaakjeugd heeft het jaar in stijl afgesloten met 4 ronden Variantenschaak. De top 5 -die allen 3 uit 4 scoorden- werd de trotse eigenaar van een oliebol. Vincent Langstraat boekte de beste prestatie, hij had op papier de sterkste tegenstand. Op donderdag 4 januari worden de lopende najaarscompetities hervat, midden februari zijn de nieuwe kampioenen bekend. De tussenstand in de reguliere competitie is hier te raadplegen, de stand in de Blitz-competitie is als volgt.

Ook reikte hoofdredacteur Bert Dobber de nieuwste oplage van het jeugdclubblad uit. Het is een prachtexemplaar geworden! De jeugdleden die nog geen blad in het bezit hebben, kunnen deze komende donderdag ophalen in De Havik.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie