Chiel Plug pakt 5 uit 5

shane
Debutant Shane (l) steeg naar plek 23 in de tussenstand

SLIEDRECHT – Het einde van de jeugdschaakcompetities nadert, de tussenstanden transformeren langzaam naar eindstanden. Op donderdag 4 januari zijn ronde 32 t/m 36 gespeeld van de Blitz-competitie, editie Najaar. Debutant Chiel Plug heeft de kerstvakantie gebruikt voor wat schaakstudie en zag dat beloond worden met een 100%-score. Topfavoriet Micha de Jong won eveneens al zijn partijen en gaat zijn snelschaaktitel prolongeren. Naast Chiel lieten ook andere nieuwe jeugdleden zich van hun beste kant zien, waardoor de top 10 alles behalve vaststaat. Er staan dit najaar nog 2 Blitz-avonden op het programma, op donderdagen 18 januari en 1 februari. Wie nestelt zich in de top 10 en verrijkt zijn prijzenkast? We weten het binnenkort!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie