Jaimy Bakker in topvorm bij de jeugd

Volle bak bij de jeugd

SLIEDRECHT – Op de derde speelavond van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft voormalig jeugdkampioen Jaimy Bakker hard toegeslagen. Jaimy wist al zijn drie partijen overtuigend te winnen. Vooral zijn winstpartij op favoriet Theo Theunisse maakte indruk. Door zijn 100% score heeft Jaimy de koppositie weer in zicht na een mindere start van deze competitie. Hij nadert de koplopers Micha de Jong met rasse schreden. Dat belooft nog wat voor de komende rondes.

Ook een andere voormalige jeugdkampioen van Sliedrecht lijkt de juiste vorm weer te pakken te hebben. Karel Peursem scoorde namelijk 2 uit 3 en geldt als een belangrijke speler die op het podium kan eindigen.

Justin Sloots
Justin schaakt steeds beter

Justin Sloots gaat ook steeds beter scoren. Ook dit keer wist hij 2 partijen te winnen. Inmiddels behoort Justin tot de betere jeugdspelers en lijkt hij nog beter te gaan worden.

Van alle nieuwkomers doet Elie Koorevaar het hardstikke goed. Dit keer wist hij twee van de drie partijen te winnen en steeg hij met stip in de snelschaakcompetitie. Ook Jayden Fang wist 50% te scoren en dat is als nieuwkomer een prima resultaat.

Aanstaande donderdag heeft de volgende speelronde van de Voorjaarscompetitie plaats. Ook dan zullen er zeker weer verrassende uitslagen te noteren zijn.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie