Drukte van jewelste bij teamschaak

Gezellige drukte in de speelzaal

SLIEDRECHT – Donderdag 25 april vond alweer de laatste ronde van het teamschaak van dit seizoen plaats. Iets na zeven uur kon wedstrijdleider Rik Versteeg maar liefst acht teams van vier kinderen indelen. Een prachtige opkomst voor deze leuke variant in het schaken. Dit zorgde voor een gezellige ambiance in De Havik. Onder leiding van de aanwezige begeleiding konden er weer drie ronden worden gespeeld.

Uiteindelijk wist het team onder leiding van teamleider Jurrian te winnen. Het team dat verder bestond uit Rik, Yaroni en Jake wist met 9 punten net boven het team van Arnt, Julian, Jesse en Roël te eindigen en pakte daarmee de avondwinst.

Rik was één van de winnaars van de avond

Verrassend genoeg eindigden de overige 6 teams allen tussen de 5 en de 6,5 punten. Het was dus een superspannende avond met slechts kleine verschillen.

De officiële eindstand zullen we nog niet bekend maken, dat zal plaatsvinden tijdens de prijsuitreiking van dit seizoen. Komt dat zien, misschien heb je wel prijs!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie