Peter van den Bergh pakt hoogste titel

Peter wist wel raad met zijn tegenstanders

SLIEDRECHT – Het is voor elk lid van Schaakvereniging Sliedrecht de hoogste titel van het seizoen: Sliedrechts clubkampioen. De SCK-titel geeft status en kan dan ook met trots gedragen worden. Na een seizoen vol strijd en lange donderdagavonden mag Peter van den Bergh voor de negende maal een jaar door het leven gaan als clubkampioen: na 27 rondes is hij niet meer te achterhalen door de concurrentie. Een sterke prestatie van Peter, die bewijst dat nieuw vaderschap en kampioenschap een haalbare combinatie is. De volledige stand na 27 van de 28 rondes spelen, vindt u hier.

Het huidige ledenbestand herbergt 8 SCK-titelhouders: Jerry van Rekom (laatste maal kampioen in 2006), Hans Klein (2007), Wim Hokken (2012), Wim Pool (2015), Jorik Klein (2016), Niels Mijnster (2020), William Gijsen (2023) en dus Peter van den Bergh (2024). Brengt het nieuwe seizoen 2024-2025 een nieuwe naam in dit eliterijtje?

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie