PJK RSB 2020

Ook dit jaar doen weer Sliedrechtse jeugdspelers mee aan de Persoonlijke Jeugdkampioenschappen van de Rotterdamse Schaakbond. Onderstaand de verslagen van de verschillende categorieën waarin weer NK-plaatsen zijn te verdienen.

 • Luana Mensing plaatst zich voor NK Jeugd 2020 (2/10/2020)
  Luana plaatste zich voor het NK

  EINDHOVEN – De 13-jarige Luana Mensing heeft zich afgelopen zaterdag tijdens een kwalificatietoernooi in Eindhoven geplaatst voor het NK Jeugd 2020. In de Categorie C voor meisjes wist de jongste telg van de familie Mensing een keurige eerste plaats te behalen. Na 7 partijen wist ze ongeslagen te blijven en met 6 punten werd ze eerste. Daarmee plaatste ze terecht voor het NK dat eind april in Almelo zal worden gehouden.

  (meer…)
 • Dana Verheij gedeeld eerste bij PJK RSB C (1/25/2020)
  Dana werd gedeeld eerste

  SPIJKENISSE – De 12 -jarige Dana Verheij heeft bij de Persoonlijke Jeugdkampioenschappen van de Rotterdamse Schaakbond een gedeelde eerste plaats behaald in de C-categorie. Het grote talent was als favoriet gestart en maakte dat vooral op de tweede speeldag op zaterdag 25 januari waar. Met 3 winstpartijen wist ze haar achterstand na de eerste speeldag in één keer goed te maken.

  (meer…)
 • Luana Mensing sterk uit de startblokken bij PJK-C (1/6/2020)
  Luana startte sterk met 3 uit 3

  SPIJKENISSE – Tijdens de eerste speeldag van het PJK RSB 2020 in de categorie C heeft Schaakvereniging Sliedrecht in Dana Verheij en Luana Mensing twee sterke vertegenwoordigers. Dana is zelfs de grote favoriet en als eerste geplaatst. Luana is als vierde geplaatst, maar staat na de eerste speeldag fier aan kop.

  (meer…)