Sliedrecht 2

Coach Kees vd Does

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht speelt, net als Sliedrecht 1, in het seizoen 2019-2020 in de derde klasse van de landelijke competitie van de KNSB

Na de promotie van vorig seizoen moet het team bewijzen sterk genoeg te zijn voor deze KNSB-klasse. De geroutineerde teamleider Kees van der Does heeft zich flink geweerd tijdens de transferperiode en heeft de beschikking over 6 routiniers met een lang verleden in het eerste team en uit 2 talentvolle jeugdspelers, die het hoge niveau zeker aan moeten kunnen.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de derde klasse F van de KNSB.

 • Tweede team laat favoriet beetje zweten (3/7/2020)
  Kopzorgen voor teamleider Kees

  ARNHEM – Op papier zou het voor ASV 2, de tegenstander in de 6e ronde van de KNSB-competitie van het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht, een makkie moeten worden. De einduitslag van 5,5-2,5 zou dat ook wel zeggen, maar niets was minder waar. Het team van playing captain Kees van der Does heeft goed geknokt en er had zeker meer ingezeten.

  (meer…)
 • Sliedrecht 2 kansloos tegen CSV (2/1/2020)
  Kopzorgen voor teamleider Kees vd Does

  SLIEDRECHT – Ondanks het feit dat de tegenstander van de Sliedrechtse reserves in de vijfde ronde van de KNSB-competitie onderaan stonden werd er een kansloze 2-6 nederlaag gelden tegen CSV. Teamleider kees van der Does zag een ongelijke strijd, waarin zeker kansen zijn gemist, maar de uiteindelijke dikke nederlaag was verdiend.

  (meer…)
 • Onnodige nederlaag tweede team (12/14/2019)
  Wout Boer won fraai

  LEIDEN – Na 12 ongeslagen wedstrijden kwam er in Leiden een einde aan de ongeslagen reeks van teamleider Kees van der Does met zijn tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht. Tegen LSG 4 werd een nipte en tevens onnodige nederlaag geleden. Met 4.5-3.5 bleven de punten in één van de oudste steden van Nederland.

  (meer…)
 • Tweede team laat Drie Torens opnieuw zweten (11/24/2019)

  Spanning bij de teamleider

  SLIEDRECHT – Opnieuw werd de wedstrijd tussen het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht en het eerste team van Drie Torens (Tilburg) een ware clash. En opnieuw eindigde wedstrijd in 4-4, net als vorig seizoen, maar nu in de derde klasse van de KNSB-competitie. Teamleider Kees van der Does zag vooral zijn kopmannen, de gebroeders Mensing, schitteren. (meer…)

 • Tweede team laat volle winst liggen in Delft (11/2/2019)

  Playing Captain Kees

  DELFT – In de tweede ronde van de landelijke competitie van de KNSB heeft het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht de volle winst laten liggen tegen DSC 4 uit Delft. Teamleider Kees van der Does zag zijn team gelijkspelen en na 2 rondes staan de Sliedrechtse reserves wel gedeeld bovenaan in 3F. (meer…)

Geef een antwoord