Sliedrecht 2

Teamleider Joost Stoker

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht speelt, net als Sliedrecht 1, in het seizoen 2021-2022 in de derde klasse van de landelijke competitie van de KNSB

Het team bestaat voornamelijk uit routiniers. Versterking kwam er in de personen van Meinte Smink en Johan van der Griend, terwijl Hans Klein vanuit het eerste het tweede team komt versterken. De teamleiders Joost Stoker en Jerry van Rekom gaan voor enkele stunts in 3G.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de derde klasse G van de KNSB.

 • Tweede team: gestreden en ten onder… (5/21/2022)
  Toen het nog 0-0 was…

  SLIEDRECHT – Het was alles of niets voor het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht tegen het eerste team van het ooit zo vermaarde De Pion uit Roosendaal. Er werd gestreden, maar dat bleek uiteindelijk niet voldoende om degradatie te voorkomen; 3-5. De teamleiders Joost Stoker en Jerry van Rekom zijn dan ook direct ontslagen. In de voetballerij doe je dat al voor de laatste wedstrijd, nu gebeurde het dus direct na de degradatie uit de derde klasse van de KNSB-competitie.

  (meer…)
 • Sas van Gent is nog steeds ver (4/23/2022)
  Ook kopman Meinte kon geen winst vinden

  SAS VAN GENT – We weten dat Parijs ver is, maar de Belgisch-Nederlandse enclave Sas van Gent blijft ook aardig uit de richting. Het is Sliedrecht 2 helaas niet gelukt om in de buurt te komen van de plaatselijke SV. Er werd een geruisloze 5,5 -2,5 nederlaag geleden.

  (meer…)
 • De krochten van het verenigingsleven (4/3/2022)
  Kromme ruggen, opgetrokken schouders, doodgeslagen bier, werkwoordspelling, vluchtgedrag

  GOES – Tot grote vreugde van velen is onlangs de KNSB-competitie voortgezet. Het maandelijkse zaterdagmiddaguitje kon weer in de agenda’s; alle gezelligheidsdieren blij, alle liefhebbers weer glunderend achter de houten strijdtonelen. De charme van de uren reistijd voor een potje tactiek, strategie, entertainment en gezelligheid was weer terug. Op naar nieuwe ervaringen, op naar nieuwe ontmoetingen!

  (meer…)
 • Tweede team in ware veldslag onderuit (3/13/2022)
  Meinte Smink schoot met scherp

  SLIEDRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft niet kunnen stunten tegen het eerste team van Bergen op Zoom. In de zevende ronde van de landelijke schaakcompetitie leed het team van commandant Jerry van Rekom een nipte 3,5-4,5 nederlaag ondanks een prachtige overwinning van Meinte Smink. Met nog 3 ronden te gaan moeten de Sliedrechtse reserves knokken voor handhaving.

  (meer…)
 • KNSB-competitie hervat: Sliedrecht 2 pakt volle winst (2/6/2022)
  Teamleider Jerry was al vroeg op de middag veroordeeld tot Heineken

  ROTTERDAM – Ronde 6 van de KNSB-competitie heeft het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht twee matchpunten opgeleverd. Na een lange strijd tegen een gehavend Charlois-Europoort 3 stond om 18:15 een 4,5-3,5 overwinning op het scorebord. Het achttal van teamleiders Joost Stoker en Jerry van Rekom pakt met deze overwinning een gedeelde derde plek in de Klasse 3G.

  (meer…)

Geef een antwoord