Sliedrecht KNSB 2

De ambitieuze nieuwe teamleider Johan van de Griend

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht speelt in het seizoen 2022-2023 in de vierde klasse van de landelijke competitie van de KNSB.

Het team bestaat voornamelijk uit routiniers. De teamleiders Johan van de Griend en Jerry van Rekom gaan voor een topnotering in klasse 4F.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de poule.

 • Tweede team wint ruim in drukke Havik (3/12/2023)
  Volle bak in De Havik

  SLIEDRECHT – Afgelopen zaterdag 11 maart was het weer een gezellige drukte in de Havik. Drie teams van Sliedrecht en het team van Giessen & De Linge speelden in de zevende ronde van de KNSB-competitie. Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht wist een ruime, iets geflatteerde, 6-2 zege te boeken op degradatiekandidaat LSG 5.

  (meer…)
 • Tweede team laat koploper zweten (2/11/2023)
  Reis- en teamleider Johan scoorde 2 keer…

  DEN HAAG – Op papier was de koploper in 4F van de landelijke competitie veel sterker dan het veel geplaagde tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht. In praktijk was het anders, want na bijna 5 uur zweten zat er voor SHTV 1 niet meer in dan een dik verdiend gelijkspel voor de Sliedrechtse reserves. Vooral de Sliedrechtse teamleiders deden van zich spreken…

  (meer…)
 • Offday tweede team (12/18/2022)
  Volle bak in De Havik

  SLIEDRECHT – In een overbevolkte speelzaal De Havik heeft het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht een duidelijke nederlaag geleden tegen DSC 3 uit Delft. Met maar liefst 2-6 ging het team van Johan van de Griend en Jerry van Rekom de bietenbrug op. De winterstop dient om de boel weer op orde te krijgen. Kijken of dat de routiniers gaat lukken.

  (meer…)
 • Degelijke overwinning van het tweede team tegen Fianchetto 1 (11/27/2022)
  Luana staat op 3 uit 3 in de KNSB!

  SCHIEDAM – Afgelopen zaterdag speelde het tweede KNSB-team van Schaakvereniging Sliedrecht uit  tegen Fianchetto 1 uit Schiedam. Opmerkelijk was het dat ook het derde team een wedstrijd had tegen een team van Fianchetto, te weten het tweede Schiedamse team. Ongetwijfeld zal er een verslag komen van een van de spelers van het roemruchte derde. Het tweede team sloeg hard toe en wist de wedstrijd zonder verliespartijen met 5,5-2,5 te winnen.

  (meer…)
 • Tweede team zet Westland schaakmat (11/6/2022)
  Volle bak in De Havik

  SLIEDRECHT – Het tweede KNSB-team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft in de derde ronde van de KNSB-competitie verdiend gewonnen van Schaakmat Westland 2. Het team van teamleider Jerry van Rekom wist na een lange wedstrijd in een overvolle grote zaal van De Havik uiteindelijk met 5-3 te winnen. Daarmee blijft het tweede team ongeslagen en staat het in de top van klasse 4F.

  (meer…)

Geef een antwoord