Sliedrecht KNSB 3

Mede-teamleider Joost Stoker brengt de nodige KNSB-ervaring mee

Voor het eerst in de geschiedenis zal SV Sliedrecht met een derde team deelnemen aan de KNSB-competitie. Het team onder leiding van Jurgen de Haan en Joost Stoker zal uitkomen in de 6e klasse.

Het team is een mix van ervaren KNSB-spelers (zelfs met 2e-klasse ervaring) en schakers die niet eerder op zaterdag hebben gespeeld. De teamleiders mogen bewijzen of zij het bonte gezelschap tot een stabiel team kunnen smeden.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de poule.

 • KNSB-Sliedrecht 3 blijft winnen (11/30/2022)
  Rik trok voortvarend ten strijde

  SCHIEDAM – Zaterdag 26 november mocht Sliedrecht 3 het opnemen tegen Fianchetto 2. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, zeker omdat de topborden aan elkaar gewaagd waren. De staartborden zouden de overwinning binnen moeten halen. Met die gedachte in het achterhoofd vertrok men vol goede moed richting Schiedam, waar het tweede ook achter de borden zou plaatsnemen om te spelen tegen Fianchetto 1.

  (meer…)
 • Sliedrecht 3 wint weer (11/6/2022)
  Maarten gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – De debutantenweermacht van Sliedrecht 3 heeft afgelopen zaterdag weer laten zien waar ze goed in zijn. In Klasse 6E werd met een solide 5,5-2,5 overwinning op Krimpen a/d IJssel 4 de koppositie verstevigd. Mede door goed afgestemde remises kwam de winst geen moment in gevaar, goed teamwerk!

  (meer…)
 • Sliedrecht 3 scoort eerste overwinning (10/12/2022)
  Guus Geluk

  KRUININGEN – In de tweede wedstrijd van het seizoen heeft Sliedrecht 3 de eerste overwinning behaald. In het altijd pittoreske Kruiningen werd met 6,5 – 1,5 gewonnen van De Zwarte Dame 2. Op papier was Sliedrecht de grote favoriet, een rol die het team met verve heeft vervuld.

  (meer…)
 • Sliedrecht 3 debuteert met 1 matchpunt in KNSB-competitie (9/17/2022)

  SLIEDRECHT – De einduitslag van 4-4 zal niet direct in de geschiedenisboeken belanden, wel het heugelijke feit dat Schaakvereniging Sliedrecht met drie teams deelneemt aan de landelijke competitie. Een groep met nieuwe talenten heeft zich dit jaar ingeschreven, afgelopen zaterdag mochten zij aan de slag. Het werd een moeizaam debuut, waarin veel kansen werden gemist en gegrepen. Uiteindelijk gaf het scorebord 4-4 aan tegen Overschie 2, na lang zwoegen.

  (meer…)
 • Sliedrecht RSB 1 eindigt derde (5/27/2022)
  Henk pakte weer eens de volle buit

  Jurgen de Haan rapporteert…

  SLIEDRECHT – De laatste wedstrijd van het seizoen van Sliedrecht 1 (of 3) was op 12 mei jl. thuis tegen CSV 2. Een bekende tegenstander, vooral van Sliedrecht 1 (zonder 3). Daar zullen we het niet meer over hebben. Voor de wedstrijd moesten er wel twee vrijwilligers opgetrommeld worden. Deze werden gevonden in William ‘de wreker’ en Jaap.

  (meer…)