Wouter Terlouw wint Alblasserwaardtoernooi

Wouter Terlouw, de nieuwe kampioen

SLIEDRECHT – Wouter Terlouw, lid van Schaakvereniging Sliedrecht, is de nieuwe jeugdkampioen van de Alblasserwaard. Wouter wist al zijn partijen in de zeer sterke bezette hoofdgroep te winnen. Van de 120 deelnemers was Wouter de op papier sterkste en dat bewees hij dus door 3 keer te winnen, van onder andere clubgenoot Micha de Jong, die als derde eindigde.

De Sliedrechtse deelnemende jeugdspelers deden zich ook in andere groepen gelden. Zo wist Sven Langstraat groep 6 te winnen met een score van 4 uit 5. Arnt van Tuijl wist groep 10 overtuigend te winnen met een 100%-score. Tenslotte wist Ezra Nagtegaal verrassend groep 18 te winnen met een fraaie score van 5 uit 7. Zowel voor Arnt als Ezra betekende het eerste toernooi direct ook toernooiwinst!

Ook William Theunise viel in de prijzen met een derde plaats in groep 16.

HIER zijn alle uitslagen te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Alblasserwaardtoernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie