Sliedrecht KNSB 4

Teamleider Joost

Voor het eerst speelt Schaakvereniging Sliedrecht dit seizoen – 2023-2024 – met maar liefst 4 teams in de landelijke competitie van de KNSB. De toestroom van nieuwe leden heeft voor dit record gezorgd. Het `nieuwe’ team komt uit in de zesde klasse van de KNSB. Teamleider Joost Stoker heeft de beschikking over ‘de jonge honden’ van Sliedrecht en gaat voor enkele verrassende uitslagen.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de klasse 6F.

 • Sliedrecht 4 – Krimpen 4 (KNSB): 5,5 – 2,5 (11/27/2023)
  Rick gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Het debutantenteam Sliedrecht 4 heeft zich afgelopen zaterdag van zijn beste kant laten zien. Met 5 soepele overwinningen, een tactische remise en slechts 2 capitulaties werd een mooie uitgangspositie in Klasse 6H veiliggesteld. Op zaterdag 16 december staat al weer een volgende clash op het programma, thuis tegen concurrent Erasmus 3.

  (meer…)
 • Sliedrecht 4 (KNSB) nestelt zich in middenmoot (11/5/2023)
  Paul toonde zich een waardig debutant

  SCHIEDAM – Wat voldoende is, is nooit te weinig. In een druilerig Schiedam-Noord heeft het talentenemsamble van Schaakvereniging Sliedrecht voor de tweede maal een 4-4 veiliggesteld in de KNSB-competitie. Ondanks de afwezigheid van barpersoneel, luchtafweergeschut en verse koffie, wisten de vooruitgeschoven pionnen van Sliedrecht 4 goede partijen op de borden te krijgen. Met 2 matchpunten uit 2 wedstrijden zijn de aandeelhouders vooralsnog tevreden.

  (meer…)
 • Sliedrecht KNSB 4 pakt historisch matchpunt (10/7/2023)
  Corne (l) gaf het goede voorbeeld

  SLIEDRECHT – Afgelopen zaterdag was het SuperSaturday in De Havik: 4 Sliedrechtse KNSB-teams maakten hun opwachting. Het debuterende Sliedrecht KNSB 4 heeft gelijk laten zien dat een gebrek aan wedstrijdervaring geen garantie is voor een matig resultaat. Onder leiding van coach Joost Stoker speelden maar liefst 6 spelers hun eerste KNSB-wedstrijd. De eindstand werd 4-4.

  (meer…)