SV Sliedrecht ondertekent Lokaal Sportakkoord Sliedrecht

Het Sliedrechts sportakkoord is een lokale invulling van het Nationaal Sportakkoord

SLIEDRECHT – Schaakvereniging Sliedrecht is één van de veertien partijen die zijn handtekening onder het uitwerkingsprogramma van het Lokaal Sportakkoord Sliedrecht heeft gezet.

Naast de gemeente Sliedrecht, diverse sportverenigingen, het onderwijs en maatschappelijke organisaties is hierdoor ook de denksport goed vertegenwoordigd in dit initiatief.

Deze organisaties hebben afspraken gemaakt over hoe zij met elkaar hun eigen ambities op het gebied van sport en bewegen kunnen bereiken. De twee thema’s waar de komende jaren de focus op ligt zijn:

  • Inclusief Sporten: iedereen kan plezier beleven aan sport en bewegen;
  • Vitale sport- en beweegaanbieders: sportaanbieders zijn toekomstbestendig.

Namens Schaakvereniging Sliedrecht maakt secretaris Robert van Rekom deel uit van de Stuurgroep Lokaal Sportakkoord Sliedrecht. Deze stuurgroep ziet toe op de uitvoering van het Lokaal Sportakkoord en gaat o.a. over de aanwending van de beschikbare middelen.

De Gemeente Sliedrecht is een van de andere veertien partijen die het akkoord ondertekenden

Wethouder Ed Goverde is ook tevreden: “Het Sportakkoord is geen stuk van de gemeente, maar juist van alle betrokken Sliedrechtse organisaties. Het is een mooie basis voor een langdurige samenwerking op het gebied van sport en bewegen. Ik hoop daarom dat er nog meer organisaties zich willen aansluiten bij het Sportakkoord.”

Meer informatie kunt u lezen op de website van de gemeente. Hier is ook het volledige uitvoeringsprogramma terug te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie