Limburgs Open 2016

MAASTRICHT – Komend weekend doen maar liefst 23 Sliedrechtspelers mee aan het Limburgs Open 2016. In plaats van Fourmies zal nu Limburg onveilig worden gemaakt door het gele leger. Op deze site proberen we zoveel mogelijk te berichten over de resultaten van de Sliedrechtspelers.

 • De resultaten van de rest van het gele leger in Limburg (5/17/2016)
  LOP16-joostb

  Quizmaster Joost Brandsteder van het gele leger

  MAASTRICHT – Naast de geweldige resultaten van de Sliedrechtse prijswinnaars tijdens het Limburg Open 2016 waren er nog meer ‘soldaten en generaals’ in het gele leger. Hoe brachten die het er vanaf?

  In de A-groep streden Peter vd Bergh, Jan Jaap Janse, Wim Pool en Arjan van der Leij, vooral om de eer, want in het ijzersterke deelnemersveld waren alle ereprijzen weggelegd voor grootmeesters.

  J3 scoorde het beste. Met 4 punten deed hij het beter dan hij op rating zou moeten scoren. Op de heenweg scoorde hij minder door met de trein te komen en vervlogens bij een P+R af te spreken in plaats van bij het station. Voordat de chauffeur hem had gevonden was de barbecue al afgelopen…

  (meer…)

 • Het gele leger slaat toe in Limburg! (5/16/2016)
  LOP16-teamprijs

  Eerste prijs voor Sliedrecht 1!

  MAASTRICHT – Het Limburg Open 2016 is een enorm succes geworden voor de Sliedrechtse delegatie. Viel het gele leger in de eerste rondes vooral op door de outfit, op het schaakbord waren de Sliedrechtse feestgangers ook niet te stoppen. Met een eerste prijs bij de teamwedstrijd, een eerste plaats voor William Gijsen in de C1- groep en een gedeelde eerste plaats voor Niels Mijnster en Jorik Klein werd een groot gedeelte van het prijzengeld binnen gehaald. Met bijna 1000 euri keerde het gele leger weer richting het baggerdorp. En de Sliedrechtse delegatie scoorde niet alleen op het schaakbord….

  (meer…)

 • Limburg here we come! (5/13/2016)
  LO16a

  Het krachtvoer…

  SLIEDRECHT/MAASTRICHT – De verkenners zijn onderweg! De Sliedrechtse organisatie van het kamp in Gulpen is vertrokken. Niet voordat ze het te vervoeren krachtvoer hebben klaargezet voor de paardenkar. Martijn Stoker, Robert van Rekom, Niels Mijnster en Jurgen de Haan gaan de bungalows inspecteren, de bedden opmaken en de toiletrollen eerlijk verdelen.

  En ze gaan zich voorbereiden op de eerste feestavond. Terwijl 8 Sliedrechters vanavond de speelzaal gaan inspecteren en de eerste zetten zullen gaan uitvoeren zal aspirant barbecuekoning Daniël de Bruin om 19.00 uur het vuur gaan aansteken voor een vleesfeest dat zijn weerga niet zal kennen.

  (meer…)

 • 23 Sliedrechtspelers gaan Maastricht onveilig maken (5/11/2016)
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Het Sliedrechtse gele leger

  MAASTRICHT – Komend weekend doen maar liefst 23 Sliedrechtspelers mee aan het Limburgs Open 2016. In plaats van Fourmies zal nu Limburg onveilig worden gemaakt door het gele leger.

  Het Pinksterweekend zal ondanks de mindere weerberichten dus een heet weekend worden in en rond Maastricht.

  En welke toppers gaan hoge of minder hoge ogen gooien?

  (meer…)