Weekverslag senioren

Op de pagina volgen wekelijks de verslagen van de interne competitie van de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht. Wedstrijdleider is Mark van Hulst, die tevens ook verslaggever is.

 • Koploper onderuit (1/18/2020)
  Teunis won fraai van de koploper

  SLIEDRECHT – Koploper William Gijsen is afgelopen donderdag in de 17e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht hard onderuit gegaan. Tegenstander Teunis den Rooijen opende, naar eigen zeggen, minder, maar wist in het middenspel sterk terug te komen. De Rooijen kwam een kwaliteit voor en wist met dit kleine voordeel de partij in het eindspel te beslissen.

  (meer…)
 • William Gijsen winterkampioen (12/22/2019)
  Herbstmeister William Gijsen

  SLIEDRECHT – Na 15 ronden in de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht, en dus precies op de helft, mag William Gijsen zich winterkampioen noemen. Het jeugdtalent wist deze ronde overtuigend te winnen van Robert van Rekom en heeft met 2 weken winterstop een ruime voorsprong op de concurrentie.

  (meer…)
 • Peter van den Bergh schwindelt naar winst (12/14/2019)
  Ondanks kopzorgen toch winst voor Peter

  SLIEDRECHT – In de 14e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht kon Peter van den Bergh afgelopen donderdag na een moeilijke partij tegen Adrian Mensing alsnog met winst afsluiten. Mensing ging van meet af aan in de aanval en kwam zelfs een stuk voor. Na een aantal minder nauwkeurige zetten wist Van den Bergh zich terug te knokken en het punt te pakken.

  (meer…)
 • Khaled Klib rukt op in schaakcompetitie (12/7/2019)
  Khaleb stijgt met stip

  SLIEDRECHT – Khaled Klib heeft in de 13e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht opnieuw gewonnen. Net als vorige week wist hij in een gelijkopgaande partij in het eindspel toe te slaan. Tegenstander Rik Versteegh had geen antwoord op de mooi opgezette eindaanval en moest zijn koning omleggen.

  (meer…)
 • Martijn Stoker speelt niet voor Sinterklaas (11/30/2019)
  Martijn speelde sterk
  Martijn speelde sterk

  SLIEDRECHT – Tijdens de 12e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Martijn Stoker zeker niet voor Sinterklaas gespeeld. In een partij uit één stuk wist hij Peter van den Bergh beentje te lichten. Even l;eek het er nog op of de 6-voudig clubkampioen nog terugkwam, maar de aanval van de jongste Stoker was niet meer te stuiten.

  (meer…)