Weekverslag senioren

Op de pagina volgen wekelijks de verslagen van de interne competitie van de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht. Wedstrijdleider is Mark van Hulst, die tevens ook verslaggever is.

 • Eerste winst voor Mike Boom in derde ronde schaakcompetitie (9/22/2018)

  Mike speelde geconcentreerd en won

  SLIEDRECHT -In de derde ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Mike Boom een belangrijke overwinning behaald. Tegen Johan Gijsen wist Boom als snel een stuk te winnen. Boom bouwde dit voordeel snel uit en wist met een mooi mat de partij af te sluiten. Een belangrijke winst voor Boom, die pas begin dit jaar is gaan schaken. (meer…)

 • Yaro van Beest verslaat oud-kampioen (9/15/2018)

  Yaro van Beest verraste Kees Wessels

  SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Yaro van Beest van zich doen spreken door oud-kampioen Kees Wessels in een aanvallende partij te verslaan.

  Van Beest ging voortvarend van start en wist door te dringen in de stelling van Wessels, die in de verdediging nog een stuk wegblunderde en meteen kon opgeven. Opnieuw een mooie opsteker voor Yaro, die steeds beter gaat spelen.

  (meer…)

 • Floris Verweij kent sterke start nieuwe competitie (9/7/2018)

  Floris Verweij startte sterk

  SLIEDRECHT – De interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht is weer gestart. Bijna alle toppers waren aanwezig en er waren ook meteen enkele verrassende uitslagen te noteren. Zo won snelschaakspecialist Floris Verweij knap van oud-kampioen Wim Pool en wist Joost Stoker routinier Tim Schakel op remise te houden.

  (meer…)

 • Gouden KNSB-speld voor Wim Hokken (9/1/2018)

  Wim Hokken ontving de gouden KNSB-speld

  SLIEDRECHT – Tijdens de 83e Algemene Ledenvergadering van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Wim Hokken (66) de gouden KNSB-speld ontvangen. Voorzitter Jerry van Rekom speldde maar al te graag het juweel op bij zijn schaakmaat. Hokken is maar liefst 50 jaar lid van Schaakvereniging Sliedrecht. (meer…)

 • Schaakvereniging Sliedrecht in nieuw seizoen op naar de 100 leden (8/26/2018)

  Ook de jeugd gaat weer van start

  SLIEDRECHT – Het nieuwe seizoen van Schaakvereniging Sliedrecht gaat op donderdag 6 september aanstaande echt van start met de eerste ronde van de interne competitie, zowel bij de jeugd als bij de senioren. In de inmiddels vertrouwde speellocatie – Activiteitencentrum De Havik – zullen het komend seizoen de stukken weer over het bord vliegen. De bijna 83-jarige vereniging gaat een spannend seizoen tegemoet. Bij de jeugd zullen enkele spelers weer mee gaan strijden om een NK-titel, terwijl bij de senioren de hoogste teams een woordje proberen mee te spreken in hun klasse, zowel landelijk als in de onderbond. (meer…)