Rapidtoernooi 18/19

Hier vindt u alles over het nieuwe initiatief van Schaakvereniging Sliedrecht, het rapidtoermooi.

 • Willem Kuiper verrast op 2e avond Rapidtoernooi (12/28/2018)

  De speelzaal was goed gevuld

  SLIEDRECHT – Ook de tweede avond van het rapidtoernooi werd goed bezocht.  Zelfs tussen Kerst en Oud &  Nieuw wisten vele spelers de weg naar de Havik te vinden, waar naast het schaken ook alvast een voorproefje op Oud & Nieuw kon worden genomen, doordat de oliebollen en appelflappen op de bar stonden.  Die haalden dan ook het eind van de avond niet.

  (meer…)

 • 1e avond Rapidcompetitie een mooi succes! (12/21/2018)

  Nieuw toernooi gelijk een succes!

  SLIEDRECHT – De eerste avond van de nieuw opgezette Rapid competitie van Schaakvereniging Sliedrecht was gelijk al een mooi succes.  Velen van de vereniging, maar ook een aantal van daarbuiten hadden de weg naar Sliedrecht weten te vinden.  Dit seizoen zijn er 4 avonden waarop deze Rapid competitie wordt gespeeld, en door de unieke opzet in diverse klassen, kunnen er per avond punten verdiend worden voor de rangschikking per ratinggroep, maar kan er ook tussen de klassen worden gepromoveerd en gedegradeerd. Om dit te realiseren, worden schakers random ingedeeld in groepjes van 4 of 5 en spelen dan een halve competitie.

  (meer…)

 • 20 en 27 december: eerste 2 avonden van Rapidtoernooi (12/16/2018)

  Met Wim Hokken als ” Herbstmeister”  duikt de interne competitie even in een korte winterstop.  Op  donderdag 3 januari gaat die weer verder en gaan we zien of Wim zijn belagers achter zich weet te houden.

  Dit jaar is er een nieuw initiatief van Schaakvereniging Sliedrecht.  De vereniging organiseert een rapidtoernooi om 4 avonden dit seizoen.  De eerste 2 avonden zijn op 20 en 27 december.  Dit toernooi is niet alleen voor leden van de vereniging, maar iedereen kan meedoen.

  (meer…)