Verslagen Vakantietoernooi

Hier vindt u alle verslagen van het vakantietoernooi 2018.

 • Vakantietoernooi krijgt spannend slot! (8/11/2018)

  Nathanael Spaan meldt zich in de top!

  SLIEDRECHT – Na de 5e  avond van het Sliedrechts Vakantietoernooi is duidelijk dat de slotavond een spannend einde krijgt.  Maar liefst 4 spelers liggen nog op koers om de winnaar te worden van de derde editie en de grote wisselbeker mee naar huis te nemen. Naast Sliedrechters Peter van den Bergh, Tobias Dekker en Jorik Klein is ook Nathanael Spaan nu een serieuze kanshebber geworden.

  (meer…)

 • Vakantietoernooi Ronde 3: Tobias Dekker meldt zich aan de top! (7/12/2018)

  Tobias Dekker, titelkandidaat in vorm

  SLIEDRECHT –  Het lijkt er qua aantal schakers niet echt op dat de zomer begonnen is.  Opnieuw een record aantal partijen, in ronde 8 waren het er zelfs 33 en in ronde 9 (de laatste van de avond) ook nog 29, waardoor deze 3avond van het Sliedrechts Vakantietoernooi de drukst bezochte is tot nu toe.  En natuurlijk wordt er geschaakt, maar daarnaast is het sociale aspect ook erg belangrijk.  Dit zagen we dan ook deze avond.

  (meer…)

 • Sliedrechts Vakantietoernooi van start (6/28/2018)

  Volle bak in de Havik

  SLIEDRECHT – De zomer is weer begonnen, de eerste mensen zijn met vakantie en het reguliere schaakseizoen is nu echt voorbij.  Tijd voor de zomertoernooien in binnen- en buitenland.  Maar ook tijd voor het Sliedrechts Vakantietoernooi.  Alweer de derde editie en de eerste avond was gelijk al een groot succes.

  (meer…)