Sliedrecht KNSB 2

De ambitieuze nieuwe teamleider Johan van de Griend

Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht speelt in het seizoen 2022-2023 in de vierde klasse van de landelijke competitie van de KNSB.

Het team bestaat voornamelijk uit routiniers. De teamleiders Johan van de Griend en Jerry van Rekom gaan voor een topnotering in klasse 4F.

Klik hier voor alle uitslagen en de stand in de poule.

 • Degelijke overwinning van het tweede team tegen Fianchetto 1 (11/27/2022)
  Luana staat op 3 uit 3 in de KNSB!

  SCHIEDAM – Afgelopen zaterdag speelde het tweede KNSB-team van Schaakvereniging Sliedrecht uit  tegen Fianchetto 1 uit Schiedam. Opmerkelijk was het dat ook het derde team een wedstrijd had tegen een team van Fianchetto, te weten het tweede Schiedamse team. Ongetwijfeld zal er een verslag komen van een van de spelers van het roemruchte derde. Het tweede team sloeg hard toe en wist de wedstrijd zonder verliespartijen met 5,5-2,5 te winnen.

  (meer…)
 • Tweede team zet Westland schaakmat (11/6/2022)
  Volle bak in De Havik

  SLIEDRECHT – Het tweede KNSB-team van Schaakvereniging Sliedrecht heeft in de derde ronde van de KNSB-competitie verdiend gewonnen van Schaakmat Westland 2. Het team van teamleider Jerry van Rekom wist na een lange wedstrijd in een overvolle grote zaal van De Havik uiteindelijk met 5-3 te winnen. Daarmee blijft het tweede team ongeslagen en staat het in de top van klasse 4F.

  (meer…)
 • Tweede team start met overtuigende winst (9/18/2022)
  De trotse teamleider, Johan van de Griend

  ROTTERDAM – Afgelopen zaterdag 17 september heeft het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht in klasse 4F van de KNSB-competitie de eerste wedstrijd gewonnen. Tegenstander was Shah Mata uit Rotterdam. Het werd een ruime overwinning met 6-2. Na de ongelukkige degradatie van vorig seizoen is het team van teamleider Johan van de Griend de race op eerherstel uitstekend begonnen. De teamleider doet zelf verslag van hoe de eerste zege tot stand kwam.

  (meer…)
 • Tweede team: gestreden en ten onder… (5/21/2022)
  Toen het nog 0-0 was…

  SLIEDRECHT – Het was alles of niets voor het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht tegen het eerste team van het ooit zo vermaarde De Pion uit Roosendaal. Er werd gestreden, maar dat bleek uiteindelijk niet voldoende om degradatie te voorkomen; 3-5. De teamleiders Joost Stoker en Jerry van Rekom zijn dan ook direct ontslagen. In de voetballerij doe je dat al voor de laatste wedstrijd, nu gebeurde het dus direct na de degradatie uit de derde klasse van de KNSB-competitie.

  (meer…)
 • Sas van Gent is nog steeds ver (4/23/2022)
  Ook kopman Meinte kon geen winst vinden

  SAS VAN GENT – We weten dat Parijs ver is, maar de Belgisch-Nederlandse enclave Sas van Gent blijft ook aardig uit de richting. Het is Sliedrecht 2 helaas niet gelukt om in de buurt te komen van de plaatselijke SV. Er werd een geruisloze 5,5 -2,5 nederlaag geleden.

  (meer…)

Geef een antwoord