Weekverslag jeugd

De jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht speelt wekelijks voor de voorjaarscompetitie en de snelschaakcompetitie. Jeugdleider is Joost Stoker, waar ook alle informatie over de jeugd kan worden ingewonnen.

Wekelijks wordt er ook verslag gedaan van de resultaten van de jeugd.

 • Samuel Gijsen en Barend van Dieren winnen Sinterklaasschaak bij de jeugd (12/3/2017)

  De halve finales in volle gang

  SLIEDRECHT – Traditiegetrouw bracht Sinterklaas de laatste donderdag vóór 5 december weer een bezoek aan de schaakjeugd in De Havik. Het snoepgoed wat hij bracht, vormde de prijzenpot voor de aanwezige jeugd. Er werd dan ook flink getreden door de 25 aanwezige jeugdleden, dit keer in de vorm van een afvalrace. (meer…)

 • Arie vd Starre geeft visitekaartje af bij de jeugd (9/8/2017)

  Arie startte voortvarend

  SLIEDRECHT – In de eerste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Arie van der Starre direct zijn visitekaartje afgegeven. Na een spannende partij wist hij uiteindelijk promovendus Karel Peursem te verslaan. Arie geeft daardoor direct aan dat hij in deze competitie voor de prijzen zal gaan. In de eerste groep heeft hij echter geduchte concurrentie in de jeugdspelers Maurits Verhoeven, die Bart van der Beek versloeg, en Jurrian Groeneveld, die van Jan van der Starre won.

  (meer…)

 • Jeugdkampioenen gehuldigd (6/30/2017)
  prijsvj17d

  Alle bekerwinnaars op een rijtje

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag zijn de jeugdkampioenen van Schaakvereniging Sliedrecht gehuldigd. Jeugdleider Joost Stoker mocht maar liefst 20 bekers uitdelen aan de schaakjeugd van Sliedrecht. Grootverdiener was Jochanan Alberts die zowel de eerste groep van de Voorjaarscompetitie wist te winnen als ook de snelschaakcompetitie. Daardoor is Jochanan momenteel duidelijk de sterkste jeugdschaker van Sliedrecht.

  (meer…)

 • Diploma’s voor schaakjeugd (6/30/2017)
  examens0617

  De jeugd deed succesvol examen

  SLIEDRECHT – Maar liefst 11 jeugdspelers van Schaakvereniging Sliedrecht hebben afgelopen donderdag examen gedaan voor verschillende stappen. De jeugdspelers moesten een uur zweten om de 24 examenvragen goed op te kunnen lossen. Nadat examinator Jerry van Rekom de antwoorden had nagekeken kon hij elke kandidaat melden dat hij/zij geslaagd was. Met een 100%-score heeft de Sliedrechtse jeugd het uitstekend gedaan.

  (meer…)

 • Jochanan Alberts opnieuw clubkampioen en Karel Peursem winnaar 2e groep (6/24/2017)
  KarelPeursem20172a

  Karel, kampioen van groep 2

  SLIEDRECHT – In de laatste ronde van de Voorjaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht bewees Karel Peursem de terecht kampioen te zijn in de tweede groep. Na een spannende partij tegen Milan Kanthasamy wist Karel uiteindelijk te winnen. Daarmee werd hij definitief de kampioen van de tweede groep. Met een score van ruim 85% is Karel een sterke kampioen, die zich volgend seizoen in de eerste groep zal moeten bewijzen.

  Jochanan-Alberts-e1483822177916

  Jochanan, de nieuwe jeugdkampioen

  Jochanan Alberts speelde opnieuw een prima voorjaarscompetitie, waarin hij slechts één partij verloor. Zodoende mag hij zich terecht wederom tot algeheel kampioen kronen. Goed werk van Jochanan, die steeds beter het spel in de vingers krijgt.

  (meer…)

Geef een reactie