Weekverslag jeugd

De jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht speelt wekelijks voor de voorjaarscompetitie en de snelschaakcompetitie. Jeugdleider is Joost Stoker, waar ook alle informatie over de jeugd kan worden ingewonnen.

Periodiek wordt er verslag gedaan van de resultaten van de jeugd:

 • Arie van der Starre pakt de dubbel bij de schaakjeugd (6/23/2018)

  Dubbelkampioen Arie vd Starre

  SLIEDRECHT – De Sliedrechtse jeugdcompetities zijn voltooid. Afgelopen donderdag zijn de prijzen verdeeld. Zowel de reguliere als de snelschaakcompetitie is met imposante cijfers gewonnen door Arie van der Starre. Hierdoor mag Arie zich ook het komende halfjaar de jeugdkampioen van Sliedrecht noemen. Met 16 maal winst uit 17 partijen scoorde hij een niet eerder vertoond percentage van 94,12%. Een record dus, waarmee Arie heeft aangetoond binnen een paar jaar het spel goed in de vingers te hebben gekregen. Komend seizoen gaat hij zodoende zijn krachten meten met de senioren. Daar gaan we nog veel van horen!

  (meer…)

 • Barend van Dieren en Arie van der Starre de nieuwe jeugdkampioenen (1/26/2018)

  Arie vd Starre en Barend van Dieren, de nieuwe jeugdkampioenen

  SLIEDRECHT – De Najaarcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht zit erop; de jeugdleider mocht afgelopen donderdag de kampioenen huldigen. De nieuwe jeugdkampioen van Sliedrecht werd Barend van Dieren, die voor het eerst deze titel binnen sleepte. Na een spannende competitie eindige Barend met een score van 85% (6 uit 7) op de eerste plaats. Hij bleef daarbij Arie van der Starre nipt voor. Diezelfde van der Starre werd met overmacht (24 uit 25 = 96%) echter wel de nieuwe snelschaakkampioen. (meer…)

 • Samuel Gijsen en Barend van Dieren winnen Sinterklaasschaak bij de jeugd (12/3/2017)

  De halve finales in volle gang

  SLIEDRECHT – Traditiegetrouw bracht Sinterklaas de laatste donderdag vóór 5 december weer een bezoek aan de schaakjeugd in De Havik. Het snoepgoed wat hij bracht, vormde de prijzenpot voor de aanwezige jeugd. Er werd dan ook flink getreden door de 25 aanwezige jeugdleden, dit keer in de vorm van een afvalrace. (meer…)

 • Arie vd Starre geeft visitekaartje af bij de jeugd (9/8/2017)

  Arie startte voortvarend

  SLIEDRECHT – In de eerste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Arie van der Starre direct zijn visitekaartje afgegeven. Na een spannende partij wist hij uiteindelijk promovendus Karel Peursem te verslaan. Arie geeft daardoor direct aan dat hij in deze competitie voor de prijzen zal gaan. In de eerste groep heeft hij echter geduchte concurrentie in de jeugdspelers Maurits Verhoeven, die Bart van der Beek versloeg, en Jurrian Groeneveld, die van Jan van der Starre won.

  (meer…)

 • Jeugdkampioenen gehuldigd (6/30/2017)
  prijsvj17d

  Alle bekerwinnaars op een rijtje

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag zijn de jeugdkampioenen van Schaakvereniging Sliedrecht gehuldigd. Jeugdleider Joost Stoker mocht maar liefst 20 bekers uitdelen aan de schaakjeugd van Sliedrecht. Grootverdiener was Jochanan Alberts die zowel de eerste groep van de Voorjaarscompetitie wist te winnen als ook de snelschaakcompetitie. Daardoor is Jochanan momenteel duidelijk de sterkste jeugdschaker van Sliedrecht.

  (meer…)

Geef een reactie