Weekverslag jeugd

De jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht speelt wekelijks voor de voorjaarscompetitie en de snelschaakcompetitie. De voorzitter van de jeugdcommissie is Joost Stoker, bij hem kan alle informatie over de jeugd worden ingewonnen.

Periodiek wordt er verslag gedaan van de resultaten van de jeugd:

 • Ribas Kruidenier slaat toe bij de schaakjeugd (12/5/2019)
  De echte Ribas sloeg hard toe…

  SLIEDRECHT – In de achtste ronde van de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft vooral Ribas Kruidenier van zich doen spreken. De 11-jarige jeugdspeler wist namelijk al zijn partijen in winst om te zetten. Met 3 uit 3 scoorde hij dus 100%, waardoor hij met stip steeg in de tussenstand.

  (meer…)
 • Barend van Dieren opnieuw koploper (11/22/2019)

  Joas: perfecte score 4 uit 4

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag werd er bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht weer een aantal snelschaakronden afgewerkt, waarbij 35 deelnemers aan de start verschenen.

  Koploper Willem Theunisse, die een mindere dag beleefde met een score van 2 uit 4, moest zijn plek afstaan aan regerend snelschaakkampioen Barend van Dieren die wel tot 4 uit 4 kwam.

  Tevens werd Theunisse nog voorbij gestreefd door Vincent Langstraat, die tot 3,5 uit 4 kwam.

  (meer…)

 • Jelle Peursem raakt in vorm bij schaakjeugd (11/15/2019)

  Jelle Peursem raakt in vorm

  SLIEDRECHT – In de Najaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Jelle Peursem afgelopen donderdag laten zien in vorm te raken. De 9-jarige Jelle wist namelijk in de tweede groep twee keer te winnen. Eerst was hij Sharujan Ratnam de baas en in de tweede ronde van de avond gaf hij Florian van Reeden weinig kans. De jongste Peursem steeg zodoende flink in de spannende tweede groep. (meer…)

 • Willem Theunisse nieuwe koploper snelschaak (11/2/2019)

  Willem is de nieuwe koploper

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdagavond werden bij de jeugd van schaakvereniging Sliedrecht weer een viertal ronden in de snelschaakcompetitie afgewerkt.Gespeeld werd er in de kantine van Korfbalvereniging De Merwede, omdat De Vogelvriend met wat klein gevogelte onze “Havik” moest bevolken.

  Het gaf Willem Theunisse in ieder geval wel vleugels en hij pakte met een score van 4 uit 4 wel de koppositie.

  (meer…)

 • Jabber Al-Yassin in topvorm bij schaakjeugd (10/26/2019)

  Jabber is in topvorm

  SLIEDRECHT – De pas 9-jarige Jabber Al-Yassin ontpopt zich dit seizoen als groot talent bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht. In de tweede groep van de Najaarscompetitie is hij namelijk ongenaakbaar, want in 6 ronden heeft hij evenveel winstpartijen geboekt. In de vijfde en zesde ronde kende hij geen pardon tegen respectievelijk Sharujan Ratnam en Bram Theunisse. Jabber staat zodoende met een 100%-score stevig bovenaan. Merijn de Witte en Mayerli Nohar staan op de tweede en derde plaats. (meer…)

Geef een reactie