Weekverslag jeugd

De jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht speelt wekelijks voor de voorjaarscompetitie en de snelschaakcompetitie. De voorzitter van de jeugdcommissie is Joost Stoker, bij hem kan alle informatie over de jeugd worden ingewonnen.

Periodiek wordt er verslag gedaan van de resultaten van de jeugd:

 • Willem Theunisse achterhaalt Vincent Langstraat (4/13/2019)

  Willem Theunisse, medekoploper

  Sliedrecht – In de interne jeugdcompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht is Willem Theunisse medekoploper in groep 1 doordat hij, net als Barend van Dieren en Jaimy Bakker, beide partijen in winst wist om te zetten. Doordat koploper Vincent Langstraat van Barend van Dieren verloor moest hij toezien dat Theunisse op gelijke hoogte met hem kwam. Beiden hebben een score van 9 uit 11.

  (meer…)

 • 3 RSB jeugdkampioenen in het zonnetje + Snelschaken bij de jeugd (4/6/2019)

  Dana, William en Luana in het zonnetje

  SLIEDRECHT –  Dat Schaakvereniging Sliedrecht al jaren stevig aan de weg timmert in het jeugdschaken, is inmiddels wel bekend. Ook de afgelopen weken werden weer hele mooie resultaten geboekt, en werd het tijd om een aantal succesvolle jeugdschakers in het zonnetje te zetten.

  (meer…)

 • Angel Theivendram wint fraai bij schaakjeugd (3/29/2019)

  Angel Theivendram won fraai

  SLIEDRECHT – In de derde speelronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Angel Theivendram laten zien steeds beter te gaan schaken. Afgelopen donderdag wist ze op fraaie wijze haar partij tegen Samiera Ratnam te winnen. Daarmee stijgt Angel in groep 3 naar de top 10, een goede prestatie voor de beginnende schaakster. (meer…)

 • Julian van Dieën en Sven Langstraat schaken elk 3 uit 3 bij elkaar (3/24/2019)

  Julian had een goede avond

  SLIEDRECHT – In de interne competitie van de Jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht hebben een aantal jeugdspelers zich goed weten te verbeteren. Groep 1 en 2 speelden meervoudige ronden en voor elk punt werd gestreden tot het uiterste.  Bert Dobber schrijft:

  (meer…)

 • Khristina Malgasian in topvorm bij snelschaken jeugd (3/16/2019)

  Khristina won de snelschaakronde

  SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de Voorjaarssnelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht deed vooral Khristina Malgasian van zich spreken. Afgelopen donderdag wist Khristina namelijk al haar vier partijen in winst om te zetten. Khristina gaat steeds beter schaken en dat resulteerde nu in een eerste plaats in de competitie die nog tot eind juni duurt. (meer…)

Geef een reactie