Weekverslag jeugd

De jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht speelt wekelijks voor de voorjaarscompetitie en de snelschaakcompetitie. De voorzitter van de jeugdcommissie is Joost Stoker, bij hem kan alle informatie over de jeugd worden ingewonnen.

Periodiek wordt er verslag gedaan van de resultaten van de jeugd:

 • Barend van Dieren snelschaakkampioen na zinderende slotdag (1/17/2020)
  Florian scoorde 5 uit 5

  SLIEDRECHT – Op de slotdag van het Najaarskampioenschap snelschaken bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht hebben 37 van de 38 deelnemers tellende groep de laatste kans aangegrepen om zich nog te kunnen verbeteren.

  Er werd dan ook op het scherpst van de snede gespeeld en was er slechts 1 deelnemer van de 37 die een 100% score wist te behalen. Dat was Florian van Reeden, die 5 uit 5 scoorde.

  (meer…)
 • Voorlaatste avond reguliere competitie en oefenexamens jeugd (1/10/2020)
  Proefexamens voor de jeugd

  SLIEDRECHT – De najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht nadert snel. Na de voorlaatste ronde op 9 januari is er nog maar één ronde over! Alle kanshebbers opgelet én slag je slag in de laatste ronde op 23 januari!

  (meer…)
 • Jelle Peursem snelste van allemaal. (12/22/2019)
  Jelle, perfecte score

  SLIEDRECHT – Afgelopen donderdagavond werden bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht een vijftal snelschaakronden afgewerkt voor de Najaars-competitie.

  Jelle Peursem was de ene na de andere tegenstander te snel af en kon in alle vijf de ronden het punt noteren, 5 uit 5 dus. In het spoor van Peursem volgde Justin Sloots, die ook een goede avond beleefde, maar met 4,5 uit 5 net niet de topscore van de avond kon evenaren.

  (meer…)
 • Familie Theunisse blijft het goed doen (12/15/2019)
  Willem Theunisse is momenteel de sterkste

  SLIEDRECHT – Dat Sliedrecht al jarenlang jeugd veel aandacht geeft, is ook te zien aan de prestaties van de jeugd. Niet alleen het A team, maar ook het team in de Pentachess viertallen competitie doet het goed. Tel daarbij op dat bijna wekelijks er wel nieuwe schakers de weg naar de Havik weten te vinden. Op die manier blijft het jeugdschaak in Sliedrecht groeien! En daar hebben we in de afgelopen jaren veel voorbeelden van gezien. Veel jeugdschakers vanuit het verleden strijden nu mee om de interne titel of spelen in een KNSB team

  (meer…)
 • Ribas Kruidenier slaat toe bij de schaakjeugd (12/5/2019)
  De echte Ribas sloeg hard toe…

  SLIEDRECHT – In de achtste ronde van de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft vooral Ribas Kruidenier van zich doen spreken. De 11-jarige jeugdspeler wist namelijk al zijn partijen in winst om te zetten. Met 3 uit 3 scoorde hij dus 100%, waardoor hij met stip steeg in de tussenstand.

  (meer…)

Geef een reactie