Weekverslag jeugd

De jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht speelt wekelijks voor de voorjaarscompetitie en de snelschaakcompetitie. De voorzitter van de jeugdcommissie is Joost Stoker, bij hem kan alle informatie over de jeugd worden ingewonnen.

Periodiek wordt er verslag gedaan van de resultaten van de jeugd:

 • Vincent Langstraat slaat slag in snelschaakcompetitie (10/8/2020)
  Vincent (voorgrond), op deze foto als kopman van Sliedrechts viertal

  SLIEDRECHT – Jeugdtalent Vincent Langstraat scoorde afgelopen donderdag een 100%-score in de snelschaakcompetitie. Met sterk spel veegde hij 4 directe concurrenten aan de kant. Met 13,5 punten uit 16 ronden verstevigt Vincent definitief zijn topnotering.

  (meer…)
 • Lieke de Rover op dreef bij de schaakjeugd (9/25/2020)
  Lieke staat haar mannetje

  SLIEDRECHT – Tijdens de derde speelronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Lieke de Rover afgelopen donderdag goed gescoord. Het 8-jarige talent wist namelijk wist namelijk 1,5 punten uit 2 partijen te scoren. Door deze goede score steeg de jongste van twee schakende zusjes naar de derde plaats in groep 2.

  (meer…)
 • Willem Theunisse koploper interne competitie bij de jeugd (9/19/2020)
  Willem, koploper met 6 uit 6

  SLIEDRECHT – Willem Theunisse gaf in de interne competitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht van groep 1, die 24 namen telt, geen krimp en bracht Barend van Dieren zijn eerste nederlaag toe en liet ook Joas Berkhouwer kansloos. Dat Theunisse, regerend kampioen, zijn titel weer wenst te prolongeren blijkt duidelijk uit zijn score van 6 uit 6.

  (meer…)
 • Gabriel van Valen slaat toe bij jeugd snelschaken (9/14/2020)
  Volle bak bij snelschaakavond

  SLIEDRECHT – Op een mooie donderdagavond (10 september 2020) wordt er bij de buren van Korfbalvereniging Sliedrecht veelvuldig gescoord. Maar niet alleen bij de korfbal was het raak. Ook de snelschaak ronde leverde veel mooie (doel)punten op! Vooral nieuwkomer Gabriel van Valen is niet te stoppen in groep 2, na twee snelschaakavonden staat hij trots bovenaan in deze groep.

  (meer…)
 • Bram Theunisse verrassende koploper bij de jeugd (9/4/2020)
  Bram Theunisse kwam sterk uit de startblokken

  SLIEDRECHT – De eerste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht bracht direct het nodige vuurwerk. De jeugd was enorm gretig en de stukken vlogen over het bord. Na drie spannende rondes bleek in groep 1 Bram Theunisse één van de verrassende koplopers. Het 11-jarige talent wist al zijn partijen namelijk te winnen.

  (meer…)

Geef een reactie