Antea Group Nederland sponsort jeugdschaken Schaakvereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT – Dat het jeugdschaken in de lift zit bij Schaakvereniging Sliedrecht is al jaren bekend. Veel Sliedrechtse jeugdspelers spelen in de Nederlandse top, zoals het A-team, dat ook dit seizoen weer in de top meedraait bij het NK. Om de Sliedrechtse jeugdspelers zo goed mogelijk te trainen is er geld nodig. Het bestuur van Schaakvereniging Sliedrecht is dan ook zeer verheugd met de komst van sponsor Antea Group Nederland.Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Met ruim 3.100 medewerkers is het bureau wereldwijd actief. Antea Group combineert strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen. Hierdoor biedt het effectieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen van hun opdrachtgevers.

Eén van de medewerkers van Antea Group verwoordt de reden van sponsoring als volgt: “Een schaakwedstrijd winnen vereist inzicht, ervaring en een gezonde portie durf. Een goede schaker beschikt daarbij over het vermogen om iedere zet te zien in het licht van het mogelijke resultaat. Om vooruit te denken over de zet die komt ná de volgende zet en de zet die daarop volgt. Of zelfs nog verder. Dat past nu precies bij Antea Group Nederland. De adviseurs en ingenieurs werken hard aan de wereld van vandaag en bevlogen aan de uitdagingen van de toekomst. Doelgericht en met oog voor duurzaamheid. Op deze manier anticipeert Antea Group Nederland op de vragen van vandaag en de antwoorden van de toekomst. Al meer dan 65 jaar. Vol trots en plezier.”

Dankzij de sponsorgelden van Antea Group Nederland kunnen de jeugdspelers van Schaakvereniging Sliedrecht extra trainingen ontvangen om zodoende goed voorbereid aan wedstrijden te kunnen beginnen.

Het gesponsorde Sliedrechtse A-team, bestaande uit Marijn den Hartog, William Gijsen, Jorik Klein en Adrian Mensing

Dit bericht is geplaatst in Sponsoren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie