Teunis den Rooijen kampioen Rapid

Teunis, altijd klaar voor de start

SLIEDRECHT – Hij heeft er flink wat jaartjes voor geknokt, maar het is hem uiteindelijk gelukt: Teunis den Rooijen heeft een Sliedrechtse clubtitel gescoord! In Rapid-rondes 13, 14 en 15 wist hij zijn naam bovenaan de ranglijst te houden, in een spannende slotavond met meerdere kanshebbers op goud. Uiteindelijk werd de kopman van KNSB Sliedrecht 2 met 7 overwinningen, 2 remises en geen verliespartijen de terechte Rapid-koning van het seizoen 2023-2024. De champagne zal rijkelijk gevloeid hebben in huize Den Rooijen.

Op gepaste afstand volgden de jagers Jorik, Robert, Arjan (kampioen 2023) en William (kampioen 2021 en 2022). De B-categorie (clubrating start <1600) werd knap gewonnen door Peter Vis, op korte afstand gevolgd door Pieter Sandijck en competitiechef Rik Versteeg. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 1 februari, voorafgaand aan de 17e ronde om het klassieke clubkampioenschap.

Dit seizoen hebben 58 clubleden gestreden om de Rapid-titels bij de senioren, een nieuw record! Bij de junioren spelen 38 jeugdleden nog om de titels, daar vallen de komende weken de beslissingen.

Eindstand Rapid 2023-2024
Dit bericht is geplaatst in Rapid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie