Sliedrecht 4 tevreden met plek 4

Sliedrecht 4, garantie voor plezier!

SLIEDRECHT – Het eerste KNSB-seizoen van Sliedrecht 4 is alweer afgerond. Het debutantenteam kan terugkijken op een leerzaam en gezellig seizoen, waarin goed gescoord is. Zowel achter de borden als aan de barren wisten de teamleden vaak de goede weg te vinden, wat uiteindelijk resulteerde in 7 matchpunten in Klasse 6H. Kopman Maarten Hartkoren pakte de hoogste TPR (1979), vedette Remon Wismeijer pakte de beste persoonlijke score (W-We 3.0). De eerste stap naar meer is dan ook gezet!

In ronde 7 liet het talentenensemble echter wel een flinke steek vallen: hekkensluiter CSV 3 werd een eerste overwinning gegund. Hierdoor krijgt niet plek 2 maar plek 4 een vermelding in de geschiedenisboeken. Dansvloertijgers Remon, Paul en David pakten goede punten, maar op de overige 5 borden was de Sliedrechtse vrijgevigheid dominant.

Dit bericht is geplaatst in --KNSB Sliedrecht 4. Bookmark de permalink.

Geef een reactie