Jeugdkampioenen gehuldigd

prijsvj17d

Alle bekerwinnaars op een rijtje

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag zijn de jeugdkampioenen van Schaakvereniging Sliedrecht gehuldigd. Jeugdleider Joost Stoker mocht maar liefst 20 bekers uitdelen aan de schaakjeugd van Sliedrecht. Grootverdiener was Jochanan Alberts die zowel de eerste groep van de Voorjaarscompetitie wist te winnen als ook de snelschaakcompetitie. Daardoor is Jochanan momenteel duidelijk de sterkste jeugdschaker van Sliedrecht.

vj171-1

Jeugdkampioen Jochanan en nummer 2 Maarten

 

Jochanan wordt wel op de huid gezeten door Maarten Hartkoren, die in de Voorjaarscompetitie tweede werd en in de snelschaakcompetitie derde. Nieuwkomer Maurits Verhoeven deed dat net andersom; derde in de Voorjaarscompetitie en tweede in de snelschaakcompetitie.

De tweede groep van de Voorjaarscompetitie werd een prooi van Karel Peursem, die komend seizoen in de eerste groep gaat spelen. Baruch Alberts werd keurig tweede, vlak voor nieuwkomer Milan Kanthasamy.

prijsvj17c

Het was druk…

Verdere ereplaatsen waren er in de eerste groep voor Samuël Gijsen (4e) en Jurrian Groeneveld en Arie vd Starre, die beiden gedeeld vijfde werden.

In de tweede groep mochten ook Ricardo Veen en Pieter Bouw een beker in ontvangst nemen.

Op 31 augustus aanstaande start het nieuwe seizoen bij de jeugd met een voorlichtingsavond voor de ouders. Op donderdag 7 september zal dan de nieuwe jeugdcompetitie van start gaan.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie