Karel Peursem winnaar Paasschaak!

32 jeugdleden streden om de titel

SLIEDRECHT – Traditioneel was de laatste donderdag voor het Paasweekend  bij de jeugd gereserveerd voor een avondje Paasschaak. Dit betekent vijf rondes variantenschaak, waarin elk gewonnen punt werd omgezet in overheerlijke paaseieren. Tevens mag diegene met de meeste punten zich een jaar de Sliedrechtse Paaskampioen noemen. Dit jaar is Karel Peursem met een maximumscore van 5 uit 5 de nieuwe titelhouder geworden.

Hoekschaak, Spiegelschaak, Sprintschaak, Paard-Loperschaak en Groepsschaak; alle varianten zijn voorbij gekomen. Naast Karel wisten ook Willem Theunisse (4,5 punten), Seth van Houwelingen, Ricardo Veen, Imad Nohar en Florian van Reeden, (4 punten) goed te scoren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie