Dana Verheij zesde bij PK RSB senioren

Dana stoomt door

ROTTERDAM – Dana Verheij, het grote talent, lijkt niet te stoppen. Tijdens de Persoonlijke Kampioenschappen van de Rotterdamse Schaakbond is zij als zesde geëindigd in de eerste groep. En dat bij de senioren! Met een prachtige score van 4 uit 6 en een TPR van 1949 deed ze uitstekend tussen al die toppers.

Dana was op basis van rating als 23ste geplaatst en dan als zesde eindigend is een knappe prestatie. Vooral haar remise tegen de uiteindelijke nummer 2, Daniël Zevenhuizen, maakte indruk, want daarmee kwam de Spijkenissenaar nog goed weg. Ook haar remise tegen Jan Evengroen was een uitstekend resultaat.

Kampioen werd de trainer van Dana Harold van Dijk (Krimpen), die ook de trainer is van Andrew en Luana Mensing.

De andere Sliedrechtse deelnemer, Johan van de Griend, scoorde minder, maar wel een plusremise tegen Andrzej Pietrow (Erasmus).

Klik hier voor de eindstand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie