Kees Wessels beleeft derde jeugd met koppositie

“Ouwe” Kees in topvorm

SLIEDRECHT – Na de tweede ronde van de nieuwe competitie bij de senioren van Schaakvereniging Sliedrecht gaat routinier Kees Wessels verrassend aan kop. De pensionaris van BosKalis liet in aanvallende stijl Hans Klein weinig kans dan door de vlag te gaan. Door zijn tweede zege op rij gaat Wessels enigszins verrassend aan kop en lijkt de eenmalig clubkampioen zelfs op zijn leeftijd nog stoute plannen te hebben richting het kampioenschap.

Opvallend is de derde plaats van jeugdtalent Louis Liu, die ook zijn tweede zege op rij boekte. Dit keer was Mike Boom zijn slachtoffer. En Liu is niet de enige verrassing van spelers met 2 winstpartijen. Ook Jaap Euser, Maarten Hartkoren en Stefan van der Waal staan op die score en dat mag zeker verrassend worden genoemd.

Peter speelde sterk

Yaro van Beest wist op overtuigende wijze te winnen van Henk Prins, terwijl Peter van den Bergh bovenaan een uitstekende partij speelde tegen Adrian Mensing en op jacht is naar zijn achtste clubkampioenschap.

Met maar liefst 22 partijen wordt de competitie steeds populairder en dus ook spannender. Aanstaande donderdag heeft de derde ronde plaats.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie