Actualisatie Sliedrechtse Schaakagenda

SLIEDRECHT – Van donderdag 18 november 2021 t/m donderdag 13 januari 2022 konden er geen partijen gespeeld worden voor de Reguliere competitie, Rapidcompetitie, Snelschaakcompetitie, KNSB en RSB. Zodoende is de Sliedrechtse Schaakagenda geactualiseerd. De nieuwe versie vind je onder het tabblad ‘Schaakagenda’.

Voor de KNSB-competitie geldt één nieuwe speeldatum tov de eerdere agenda: op zaterdag 21 mei wordt speelronde 5 ingehaald in De Havik. Voor de RSB-competitie gelden diverse nieuwe datums, zie het overzicht. Het Alblasserwaardtoernooi voor senioren vindt definitief plaats op zaterdag 9 april. De laatste speelronde voor de Reguliere competitie staat gepland op donderdag 16 juni. Aansluitend worden op 23 juni de laatste partijen voor de Sliedrechtse Snelschaakcompetitie gespeeld en daaropvolgend 4 avonden Rapidschaak. Voor de periode 28 juli t/m 25 augustus wordt nog gezocht naar een volwaardige invulling.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie