Schaakjeugd start voorjaarscompetitie

Krakende hersenpannen bij de schaakjeugd

SLIEDRECHT – Nieuwe ronden, nieuwe kansen! De Sliedrechtse schaakjeugd is afgelopen donderdag begonnen aan een nieuwe strijd om de titels. Met 31 kanshebbers, waaronder nieuwkomers Micha de Jong, Bart van der Beek, William Theunisse en Julian Theunisse, zijn de eerste 3 partijen gespeeld. In Groep 1 wisten huidig jeugdkampioen Theo Theunisse en titelkandidaat Jurrian Verweij een 100%-score te noteren. Ook nieuwkomers Micha en Bart wisten direct punten te pakken op het hoogste podium.

In Groep 2 is Jelle Peursem de eerste koploper, hij wist alle 3 partijen te winnen. Nieuwkomer William Theunisse, broer van eerstegroeper Bram Theunisse, heeft het spel ook al goed door en pakte 2 uit 2. Neef Julian Theunisse liet ook gelijk zijn tanden zien en scoorde 50%. De volledige tussenstanden vind je hier. Komende donderdagavond vindt de tweede speelavond van de snelschaakcompetitie plaats.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie