William Gijsen wint Sliedrechtse Rapid-Vierdaagse 2022, Mike Kemner wint Groep 2

Arco (l) en Sami speelden lang mee voor een topnotering in Groep 2

SLIEDRECHT – Na 4 avonden zomerschaak is er helaas al weer een einde gekomen aan een succesvolle editie van de Sliedrechtse Rapid-Vierdaagse. Met 88 deelnemers en een overload aan sportiviteit en schaakplezier is er 12 rondes gestreden om de vijandige koningen. Uiteindelijk gaat de titel en de wisselbeker wederom naar William Gijsen, proficiat! Mike Kemner wist met overmacht Groep 2 te winnen en daarmee ook het bijbehorende eremateriaal. De prijzen-top 5 is geworden:

Groep 1: 1. William Gijsen (SV Sliedrecht) – 2. Willem Barendswaard (SV Sliedrecht) – 3. Arjan van der Leij (SV Sliedrecht) – 4. Johan van der Griend (SV Sliedrecht) – 5. Jacques Hennekes (SV Dordrecht)

Groep 2: 1. Mike Kemner (CSV (Capelle a/d IJssel)) – 2. Luana Mensing (SV Sliedrecht) – 3. André Langstraat (huisschaker) – 4. Arjan Uittenboogaard (Giessen & Linge (Giessenburg)) – 5. Stefan van der Waal (SV Sliedrecht)

Succes vraagt om herhaling. Zodoende zal ook in de zomer van 2023 een Sliedrechts zomertoernooi plaatsvinden. Tot die tijd is iedereen weer welkom bij zijn of haar schaakvereniging voor een wekelijkse portie strijd en plezier. Ook staan er weer diverse dagtoernooien op het programma in de regio. De eerstvolgende vindt plaats op zaterdag 3 september in Gouda, zowel voor junioren als senioren.

De volledige eindstand van de Sliedrechtse Rapid-Vierdaagse 2022 is als volgt:

Arjan (l) bemachtigde uiteindelijk een podiumplek, Lendert viel net buiten de prijzen
Niels scoorde diverse punten en pinten
Huig is klaar voor het nieuwe seizoen!
Martijn belandde in de middenmoot van Groep 1
Bert speelde een goed toernooi, maar miste net een paar procenten voor een prijs
Groepswinnaar Mike had zijn verfijnde tactiek op een shirt laten afdrukken
Huisschaker Maurits deed weer wat routine op
Fransman Ronald maakte deze editie weer tot een internationaal toernooi
Luana ging voor de koppositie, maar moest genoegen nemen met plek 2
Jeugdspeler Karel scoorde zeer verdienstelijk
Maarten pakte een top 10-notering
Dit bericht is geplaatst in Vakantie-verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie