Schaakjeugd op jacht naar de koningen

De najaarsprijzen worden in januari 2023 verdeeld

SLIEDRECHT- Elke grootmeester was ooit een beginnende jeugdschaker. De Sliedrechtse schaakjeugd is afgelopen donderdag dan ook met goede moed begonnen aan een nieuw seizoen. Het nieuwe najaarsseizoen is afgetrapt met 4 partijen voor de snelschaakcompetitie. De huidige jeugdkampioen Micha de Jong liet meteen zien zijn topvorm niet verloren te zijn in de vakantie: hij greep 4 punten. Ook konden er diverse nieuwkomers verwelkomd worden, die na een introductieles van jeugdtrainers Rik en Roland gelijk een eerste potje mochten meespelen. Samuel Vasen wist als enige nieuwkomer te winnen. Zie hier de nieuwe tussenstand. Komende donderdag gaan de eerste partijen voor de reguliere competitie (10 minuten per persoon, per partij) gespeeld worden.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie