Nieuw seizoen begint met ledenvergadering en snelschaak

Clubkampioen Peter

SLIEDRECHT – Het nieuwe seizoen van Schaakvereniging Sliedrecht is traditioneel van start gegaan met de algemene ledenvergadering en de eerste rondes van de snelschaakcompetitie. Als vanouds was een groot deel van de leden aanwezig om het nieuwe seizoen af te trappen.

Tijdens de door voorzitter Marcel Klein geleide vergadering werden o.m. alle prijzen van de competities van het vorige seizoen uitgereikt. Clubkampioen Peter van den Bergh werd voor de 8e keer gehuldigd.

Dana Verheij werd kampioen van de tweede groep en Maarten Hartkoren wist verrassend eerste te worden in de 3e groep.

Jubilaris Leo Koppelaar

Ook dit jaar konden een een aantal jubilarissen gehuldigd worden. Een speciale vermelding was er voor oud-voorzitter Bernard van Houwelingen, die maar liefst 60 jaar lid was! Verder werden Leo Koppelaar (35 jaar) en Peter de Voogd (25 jaar) in het zonnetje gezet.

Maarten won de 3e groep

Dat de vereniging kan steunen op een groot aantal vrijwilligers bleek wel uit de grote hoeveelheid attenties die door de voorzitter konden worden uitgereikt.

Na de vergadering kon er nog worden geschaakt en werden 3 rondes snelschaak gespeeld. Peter van den Bergh liet zien dat hij de terechte kampioen was door alle 6 partijen te winnen.

A.s. donderdag start de interne competitie bij de jeugd en de senioren. Wil je een keer komen kijken of een partij meespelen? Kom vrijblijvend langs in Activiteitencentrum De Havik aan de Thorbeckelaan 110 of neem contact op met secretaris Jurgen de Haan .

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Senioren, Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie