Sliedrechtspelers bij Tata Steel Chess 2023

Johan scoorde uitstekend in Wijk aan Zee

WIJK AAN ZEE – Ook dit jaar doen weer enkele spelers van Sliedrecht mee aan het bekendste schaaktoernooi van de wereld; Tata Steel Chess. Naast de wereldtoppers zoals Magnus Carlsen en Anish Giri doen ook enkele spelers van Schaakvereniging Sliedrecht mee. De talentvolle meiden Dana Verheij en Luana Mensing speelden een weekendtoernooi, terwijl veelspeler Johan van de Griend aan het 9-rondige toernooi deel gaat nemen. De meiden deden het uitstekend. Beiden wisten hun groep te winnen! Dana (3B) en Luana (6B)! Johan van de Griend is zijn negenkamp begonnen met maar liefst 4 winstpartijen in de eerste 5 ronden. Na 2 zeges sloeg in de derde ronde de vermoeidheid al toe en verloor Van de Griend, maar in de daaropvolgende rondes sloeg hij weer hard toe en won negenkamp 5D.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie