Snelschaakcompetitie 2022-2023 eindigt (nog) zonder winnaar

Jerry, samen met William de eierkoning van 2023

SLIEDRECHT – Op donderdag 6 april speelden 40 leden van Schaakvereniging Sliedrecht ronde 11, 12, 13, 14 en 15 van de snelschaakcompetitie 2022-2023. Op deze laatste blitz-avond van het seizoen werden naast punten ook kippeneieren gescoord. William Gijsen en Jerry van Rekom wisten uiteindelijk de meeste Barnevelders in de doos te krijgen. De eindstand kon na 15 ronden echter geen eindbaas aanwijzen: William Gijsen en titelhouder Jorik Klein eindigden na 3 speelavonden exact gelijk. Een beslissingsmatch moet later dit seizoen uitsluitsel geven wie de eretitel ‘Snelschaakkampioen 2022-2023’ krijgt toegewezen.

Jerry van Rekom is mede dankzij zijn goede eierschaakscore wel zeker van het brons, een mooie prestatie van het seniortalent. Verder verrasten Yaro van Beest, Jurgen de Haan en André Langstraat met een mooie top 10-score. In totaal hebben 59 leden van Schaakvereniging Sliedrecht deelgenomen aan de interne snelschaakcompetitie, een record.

Eindstand interne snelschaakcompetitie 2022-2023
Dit bericht is geplaatst in Snelschaken, Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie