Jeugd speelt 3 rondes Rapid

Justin Sloots
Justin (r) staat momenteel op plek 8 in Groep 1, maar wist koploper Theo te verslaan

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse schaakjeugd heeft ondertussen 19 rondes (18 rondes voor Groep 1) Rapid-schaak gespeeld. Met nog enkele Rapid-avonden in het verschiet hebben de titelkandidaten een steeds prominentere plek in de tussenstanden. Om in februari 2024 een plek in de eindstand te bemachtigen, moet een jeugdlid minimaal de helft van het aantal partijen hebben gespeeld; het aantal partijen van degene in de groep die de meeste partijen heeft gespeeld, is hierbij leidend. De huidige koplopers weten zodoende wat ze te wachten staat: veel partijen spelen (en winnen). In groep 2 heeft namelijk nieuwkomer Arnt van Tuijl plek 1 bemachtigd, met 3 uit 3. Theo Theunisse leidt in Groep 1, maar wel op basis van slechts 8 partijen. Maximale spanning in beide groepen, dat zien we graag. De verse tussenstand vind je hier.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie