Aankondiging: Vakantietoernooi 2024

Alweer een schaakseizoen bijna voorbij! Dat houdt in dat het Vakantietoernooi weer op de agenda staat, inmiddels alweer voor de 6e editie. Het Vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht heeft zich bewezen als het ultieme toernooi om gezellig te schaken tijdens de zomerperiode. In een ontspannen sfeer worden per avond 3 rapidpartijen gespeeld onder het genot van een hapje en een drankje. Het is ook mogelijk om minder dan drie partijen per avond te spelen, zodat ook de jongere schaker de krachten kan meten met de wat oudere schaker!

Ook voor beginnende schakers of huisschakers is het vakantietoernooi ideaal om ontspannen een potje te spelen tegen tegenstanders op eigen niveau en de sfeer bij de gezelligste schaakvereniging van Nederland te proeven! Het is uiteraard mogelijk dat één van de speelavonden niet precies past in uw agenda, gelukkig biedt het Vakantietoernooi de mogelijkheid om een avond te missen, zonder hiermee je positie in het eindklassement te verspelen. Kortom, er zijn weinig redenen om niet gezellig deel te nemen aan het  Vakantietoernooi van Schaakvereniging Sliedrecht! 

Toernooi informatie: 

 • Speeldata: donderdagen 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus (6 speelavonden)
 • Plaats: Activiteitencentrum “De Havik” (Thorbeckelaan 110, Sliedrecht) 
 • 3 partijen per avond (1 of 2 partijen per avond is ook mogelijk)
 • Aanwezig of aangemeld: 20:00u
 • Aanvang ronde 1: ~ 20:15u; ronde 2:~  21.05u en ronde 3:~  22:00u
 • Speeltempo: 15 minuten met 5 seconden increment per zet per persoon
 • Indeling: 3 groepen volgens Zwitsers systeem
 • Minimaal aantal partijen voor prijzenpot: 9
 • Prijsuitreiking: donderdag 22 augustus direct na laatste ronde, prijzen in natura
 • Inschrijfgeld: gratis

Aanmelden:

 • Contactpersonen: Martijn Stoker & Marcel Klein 
 • Aanmelden kan via het aanmeldformulier of per mail op  vakantietoernooi.sliedrecht@gmail.com o.v.v. naam, vereniging en rating  
 • Website: www.schakendsliedrecht.nl/vakantietoernooi
 • Telefonisch: 06-11954515 of 06-81565701

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie