Leverworstschaken bij Paastoernooi op 29 maart

SLIEDRECHT – Het traditionele Paasschaken krijgt aanstaande donderdag 29 maart een extra tintje. De Sliedrechtse slager Verweij sluit zijn zaak na ruim 37 jaar en zijn laatste leverworsten zullen als prijs gaan dienen voor de Sliedrechtse schakers.  Natuurlijk zijn er ook de gebruikelijke eieren te winnen, maar de leverworst van Verweij zal centraal staan.

Floris Verweij, slagerszoon

Floris Verweij, de zoon van Arie Verweij, de eigenaar van Slagerij Verweij gaat er persoonlijk voor zorgen dat de laatste leverworsten goed terecht zullen komen.

Om ongeveer 20.00 uur zal de strijd losbranden om de nu al fel begeerde prijzen. Via 7 ronden snelschaken, waarbij in elke ronde een speler twee keer dezelfde  tegenstander moet bestrijden in partijen van 5 minuten per persoon, zullen uiteindelijk de winnaars worden bedolven onder eieren en leverworst.

Deelname is ook mogelijk voor niet-leden van Schaakvereniging Sliedrecht. Deelname is gratis en aanmelden kan bij wedstrijdleider Mark van Hulst (06-42943348) of via de mail.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie