Tweede avond snelschaakcompetitie jeugd

Reporter Jurgen de Haan doet verslag…

De jeugd bij aanvang van snelschaakronde 7

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag werd er weer fanatiek gesnelschaakt in de Havik. Onder toeziend oog van de kersverse wedstrijdleider Rik Versteeg vlogen de stukken over het bord. Toen de stofwolken aan het eind van de avond opgetrokken waren, bleek dat Rayan Wiersma en Roël Koopman in absolute topvorm waren. Allebei scoorden ze vier punten, waardoor ze in de ranglijst een flinke sprong hebben gemaakt. Rayan staat zelfs in de top drie en als hij zijn niveau vasthoudt, kunnen de nummers een en twee hun borst natmaken. Ook Jaimy Bakker liet zich gelden achter het bord, hij scoorde eveneens vier punten. Daardoor is hij bijna in de top 5 beland. Jabber, Karel, Jelle, Vincent en Jurrian speelden ook niet onverdienstelijk, allen haalden ze drie punten.

Interim-competitieleider Rik Versteeg was ook in vorm

In de tussenstand, die hier te vinden is, is te zien dat Theo nog ongeslagen is. Hij is nog steeds de te kloppen man. Onder Theo staan een aantal spelers dicht op elkaar. Dat belooft spannende gevechten voor de volgende snelschaakavond bij de jeugd, op 7 oktober.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie