3 Sliedrechtse jeugdspelers in actie op PJK (t/m 12 jaar)

Jabber (l) en Roël zijn klaar voor de strijd tegen concurrenten uit de regio

PAPENDRECHT/GOUDA – Jabber al-Yassin (categorie D, geboortejaar 2010 en jonger), Roël Koopman en Jurrian Verweij (categorie E, geboortejaar 2012 en jonger) spelen de komende zaterdagen op het Persoonlijke Jeugdkampioenschappen (PJK) van de Rotterdamse Schaakbond (RSB). Zie hier voor verdere informatie. Een topprestatie op dit PJK kan resulteren in een ticket voor het NK van de betreffende leeftijdscategorie.

Zaterdag 19 februari zullen Jurrian en Roël hun opwachting gaan maken in Papendrecht. Begeleider Jerry van Rekom zal het thuisfront live op de hoogte houden van de resultaten.

Dit bericht is geplaatst in PJK2022. Bookmark de permalink.

Geef een reactie