Aankondiging: Sliedrechtse Rapid-Vierdaagse 2022

Winnaar Rapid-Vierdaagse 2021: William Gijsen

SLIEDRECHT – In de maand augustus is iedereen weer van harte welkom om deel te nemen aan 1 of meerdere speelavonden van de Sliedrechtse Rapid-Vierdaagse. Ben je al aardig of zeer goed thuis in het schaakspel? Speel dan mee in de hoogste groepen en probeer een prijs of misschien wel de titel te verschalken. Ben je een starter, online-schaker of een eeuwig talent? Kom gerust eens sfeerproeven of je schaakkracht peilen in de laagste groep!

Het speeltempo is toegankelijk: 20 minuten per persoon per partij + 5 seconden increment per zet. In totaal is het mogelijk om deel te nemen aan 12 speelrondes, maar ook als je slechts 1 partijtje speelt, is dat natuurlijk een optie. Het speelschema ziet er als volgt uit:

Naast de gezelligheid die in het verschiet ligt, is ook de wijze van aanmelding belangrijk:

Elke eerste partij op een speelavond start om 20:00. De speelzaal en bar (met minimaal 10 biersoorten) zijn elke donderdag vanaf 19:30 geopend. Aanmelding kan tot uiterlijk 19:45 via Whatsapp/SMS/telefonisch óf in de speelzaal op het podium. Vermeld of je 1, 2, of 3 partijen meespeelt.

Als je nu al weet op welke donderdagen je wel/niet aanwezig zult zijn, laat dit dan alvast weten! Dit toernooi is ook aantrekkelijk voor jeugdspelers of vroegslapers, omdat het mogelijk is om slechts 1 of 2 partijen op een avond te spelen.

Deelname is deze editie gratis. Het maximumaantal deelnemers per speelavond is 80. Wil je een plek in de eindrangschikking bemachtigen? Dan dien je minimaal 6 partijen te hebben meegespeeld.

We hopen wederom een groot aantal nieuwe en bekende gezichten te kunnen ontmoeten achter de houten strijdtonelen!

Speellocatie: Thorbeckelaan 110 te Sliedrecht; bushalte voor de deur (bus 491), treinstation op 17 minuten loopafstand, meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Vakantie-verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie