Viertal 2 kampioen!

SLIEDRECHT – Na een mooi seizoen mag Sliedrecht V2 zich kampioen van RSB klasse 2D noemen. Het team, dat in de basis bestond uit Michiel van den Berg, Willem Theunisse, Ricardo Veen en Tim de Waard, eindigde volgens de ranglijst nipt bovenaan. Hierbij moet wel vermeld worden dat het team al kampioen genoemd kon worden in de voorlaatste ronde. Twee 4-0 overwinningen leverden een mooie sloot bordpunten op, die een mooie bijdrage aan het kampioenschap hebben geleverd. Met maar een uitglijder en maar een gelijkspel heeft het viertal al met al een mooi seizoen achter de rug.

Basisspelers in actie

Michiel van den Berg en Willem Theunisse scoorden allebei vier punten en mogen zich daarom topscoorder van het team noemen. Willem speelde zelfs een perfect seizoen: 4 uit 4! Ook Tim de Waard draaide lekker mee met 3,5 uit 5 en een prima TPR. Voor Ricardo Veen was het even wennen aan de RSB, maar met een prima overwinning tegen een 1400 speler kan hij ook van een geslaagd seizoen spreken.

Sliedrecht V2 was niet altijd compleet, maar gelukkig had het team altijd wel een invaller achter de hand. Supersub Rick Stuij, Tjerry Hut en Stefan van der Waal hebben alle drie goede resultaten geboekt voor het viertal en zo bijgedragen aan een mooi kampioenschap.

Ook hebben verschillende teamleiders een belangrijke bijdrage geleverd aan het functioneren van dit team. Robert van Rekom, Jorik Klein, Arjan van der Leij, Tjerry Hut en William Gijsen hebben ervoor gezorgd dat Sliedrecht V2 op tijd op locatie was en, na enige toerusting in de analyse na de partij, tevreden weer naar huis kon vertrekken. Bedankt!

De eindstand en uitslagen zijn overigens op https://rsb.netstand.nl/teams/view/283 te vinden

Dit bericht is geplaatst in Extern, RSB Viertal 2. Bookmark de permalink.

Geef een reactie