Verslagen OKD 2022

SLIEDRECHT – Dit jaar weer een Open Kampioenschap van de Drechtstreek met heel veel niet-leden van Schaakvereniging Sliedrecht. Het OKD heeft plaats van 16 juni t/m eind juli. Onderstand de verslagen van de rondes van het OKD 2022.

 • Het OKD in heet weer! (6/24/2022)
  Jorik had een dubbeltaak; wedstrijdleider en schaker…

  SLIEDRECHT – Letterlijk en figuurlijk zat het Open Kampioenschap Schaken van de Drechtstreek, het OKD, in heet weer. Het was donderdag 23 juni een lange hete dag en ondanks dat de deuren open stonden, was het voor velen zweten. Daar kwam nog eens bij, dat huize Mensing getroffen was door corona. Daar zaten we dus zonder hoofdscheidsrechter en programmeur Adrian. En ook deelneemster Luana moest het laten afweten.

  (meer…)
 • Eerste avond OKD: Martin Prins stunt tegen topper (6/17/2022)
  Volle bak bij eerste ronde OKD

  SLIEDRECHT – Het Open Kampioenschap Schaken van de Drechtstreek 2022 – het OKD – is donderdag 16 juni 2022 prachtig begonnen! Tot op het allerlaatst (een paar minuten voor tijd) toe hebben zich mensen opgegeven. Veel uit Sliedrecht, maar ook veel uit de nabije en verdere omgeving. Zo was er bijvoorbeeld Albert Segers helemaal uit Bodegraven. Maar ook Peter Schot uit het nabije Papendrecht. Hij vindt een voordeel van dit OKD, dat er niet wordt snelgeschaakt, maar dat je gewoon normale partijen speelt en daar was hij op afgekomen.

  (meer…)