Sliedrecht 4 – Krimpen 4 (KNSB): 5,5 – 2,5

Rick gaf het goede voorbeeld

SLIEDRECHT – Het debutantenteam Sliedrecht 4 heeft zich afgelopen zaterdag van zijn beste kant laten zien. Met 5 soepele overwinningen, een tactische remise en slechts 2 capitulaties werd een mooie uitgangspositie in Klasse 6H veiliggesteld. Op zaterdag 16 december staat al weer een volgende clash op het programma, thuis tegen concurrent Erasmus 3.

Kopman Maarten gaf wederom het goede voorbeeld door soepel af te wikkelen naar een gewonnen eindspel, zijn TPR staat ondertussen op 1851. Buurman Rick dwong zijn tegenstander tot een fout en hengelde vervolgens het tweede bordpunt binnen.

De cowboy en de krentenbol

Rien waande zich in Budapest en wist daar een cowboy sterk op remise te houden. Tim had een zware (mid)dag en werd overrompeld door een paardduo, dit keer geen punt voor onze Bikker-fanaat.

Tim (r) had het zwaar
David en Henri speelden solide

David en Henri speelden gebroederlijk een goede partij, beiden een mooi puntje. Remon zette alles op alles om zijn verlies in Schiedam te doen vergeten. Deze motivatie was genoeg, hij kwam geen moment in de problemen tijdens zijn partij. Paul voer in tegenstelde richting; na een goede partij in Schiedam, moest hij in Sliedrecht het punt laten aan zijn tegenstandster.

Dit bericht is geplaatst in --KNSB Sliedrecht 4. Bookmark de permalink.

Geef een reactie