Matthew Verhoef op dreef bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matthew won fraai

SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Matthew Verhoef laten zien steeds beter te gaan schaken. Hij wist namelijk na een spannende partij Julian van Dieën te verslaan. Daarmee steeg Matthew naar de top 5 van groep 2. Hij staat nu gelijk met broer Miquel.

In de tweede groep blijft Joëlle Moes bovenaan, omdat ze zag dat al haar concurrenten punten verspeelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maarten is medekoploper

In de eerste groep is Gerard van Steenoven nu de koploper. Hij wist op overtuigende wijze te winnen van Roland Kop. Hij moet echter de kop delen met de verrassend sterk spelende Maarten Hartkoren, die ook voor de tweede keer tot winst kwam en wel tegen Samuël Gijsen.

Jochanan Alberts herstelde zich goed van de nederlaag in de eerste ronde door Barend van Dieren te verslaan, die nu nog onderaan staat met 0 punten.

Aanstaande donderdag heeft de derde ronde plaats van de Voorjaarscompetitie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord