Sliedrecht 2 consolideert koppositie

Een kijkje in de Brabantse keuken

GOIRLE – Met een 4-4 gelijkspel staat het tweede team van onze mooie club op poleposition in klasse 4G. Man of the match werd kopman Adrian, die na een zenuwslopende partij het matchpunt veilig stelde tegen EGS 1.

Teamleider Kees van der Does was dan ook verdeeld tevreden. Vooral de staartborden zorgden voor de punten, terwijl de kopborden het zwaar hadden.

Kees Wessels gaf weer het goede voorbeeld door voor de vierde keer op rij te winnen. Ook Wim Hokken en Hans Klein kwamen aan de staartborden tot winst, terwijl invaller Willem Kuiper ongelukkig verloor.

Aan de kopborden was er een degelijke remise van Theo Dekker, maar nederlagen voor Andrew Mensing en Wout Boer. Uiteindelijk wist kopman Adrian Mensing dus zijn ingewikkelde par tij  naar remise te keepen.

Zo bleef het tweede team ongeslagen en zag medekoploper en titelfavoriet Drie Torens onderuit gaan in Waalwijk. Sliedrecht 2 staat daardoor ongedeeld eerste in 4G. “Parijs is nog ver…”

Zie hier voor de gedetailleerde uitslagen.

Dit bericht is geplaatst in KNSB Sliedrecht 2. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord