Daniël van Leeuwen stijgt naar derde plaats in snelschaakcompetitie

Daniël scoorde goed met de Scandinavische opening

SLIEDRECHT – Naast de proefexamens werd er afgelopen donderdag ook volop gesnelschaakt bij de jeugd. Koploper Barend maakte geen fout en wist al zijn partijen te winnen. Ook Jaimy Bakker had een goede avond en scoorde eveneens 4 uit 4. Daniël van Leeuwen deed echter de beste zaken, door met een score van 3,5 uit 4 de derde plek in de tussenstand over te nemen van Theo Theunisse, die niet tot scoren kwam. Jasper van Wijngaarden is na een schaakpauze van een jaar weer achter het bord gekropen en scoorde gelijk weer 100%. Dat belooft veel goeds!

Zie hier voor de volledige tussenstand van de snelschaakcompetitie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie